پنتاگون از امضای قرارداد ۲۴.۴ میلیارد دلاری برای تولید موشک‌های رهگیر خبر داد عراق مجوز 40 پرواز روزانه از ایران را صادر کرد «گروک» به ترامپ برای دستگیری مادورو تایید داد ادعای ترامپ درباره حمله به «کارخانه‌های مواد مخدر» ایران! ترامپ: اروپا زنده زنده خورده می‌شود! کنایه بقایی به کانادا: وقتی حقیقت مدفون است، «آشتی» چه معنایی دارد؟ سقوط هواپیمای سبک رژیم صهیونیستی با یک کشته و یک زخمی ترامپ: شاید پیش از انتخابات میان‌دوره‌ای وضعیت اضطراری اعلام کنم پوتین: جهان از پایداری مردم ایران شگفت‌زده شده است رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! ادامه حملات هوایی عربستان به یمن؛ صعده 6 بار بمباران شد خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم

دبیرکل سازمان ملل: ایران به نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای‌اش رسیدگی کند

دبیرکل سازمان ملل: ایران به نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای‌اش رسیدگی کند «آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل امروز (چهارشنبه) در مجمع اقتصادی داووس که این روز‌ها در سوئیس با حضور مقامات ارشد کشور‌های مختلف در حال برگزاری است، بر ضرورت حیاتی برداشتن اولین گام به سمت کاهش تنش‌ها در منطقه از سوی ایران تاکید کرد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 22
کد خبر: ۲۶۹۱۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دبیرکل سازمان ملل خاطر نشان کرد که ایران باید روشن کند، خواهان تسلیحات هسته‌ای نیست.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل امروز (چهارشنبه) در مجمع اقتصادی داووس که این روز‌ها در سوئیس با حضور مقامات ارشد کشور‌های مختلف در حال برگزاری است، بر ضرورت حیاتی برداشتن اولین گام به سمت کاهش تنش‌ها در منطقه از سوی ایران تاکید کرد.

گوترش همچنین با تاکید بر لزوم پرداختن به خطرات ناشی از جو ژئوپلیتیک کنونی در غرب آسیا هشدار داد که بدون اقدام مناسب، تنش قابل توجهی در منطقه رخ خواهد داد.

او خاطر نشان کرد: اکنون اولین قدم باید از سوی ایران باشد. زیرا در غیر این صورت، ما در خطر تشدید تنش هستیم.

دبیرکل سازمان ملل در ادامه گفت که بسیار مهم است که ایران اهمیت این گام را برای صلح و ثبات در منطقه درک کند.

آنتونیو گوترش در ادامه از ایران خواست به نگرانی‌های جاری در مورد فعالیت‌های هسته‌ای‌اش رسیدگی کند و افزود: امیدوارم ایران درک کند که برداشتن این گام اول مفید است و اینکه اصلا منطقی نیست که روی این احتمال شرط‌بندی کنیم، زیرا حتی تصور این غیرممکن است که ایران به دنبال داشتن سلاح هسته‌ای باشد.

بنابر گزارش خبرگزاری ترند، وی بر لزوم ارتباط شفاف و تعامل سازنده تاکید کرد و اظهار داشت: فکر می‌کنم یک بار برای همیشه باید روشن کنم که این اتفاق نخواهد افتاد و باید به‌طور سازنده برای یک معماری امنیتی جدید در منطقه با احترام به استقلال همه کشور‌ها تعامل سازنده داشته باشیم.

به گفته دبیرکل سازمان ملل، این امر راه را برای ادغام کامل ایران در اقتصاد جهانی هموار می‌کند.

گوترش سخنان خود را با اذعان به پیامد‌های گسترده‌تر این موضوع برای صلح جهانی به پایان رساند و همچنین خواستار همکاری بین‌المللی برای تضمین ثبات و امنیت منطقه شد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار