عوامل شهادت بسیجی «امین ضیایی» دستگیر شدند دستور پزشکیان برای انتشار مشخصات جانباختگان ناآرامی‌های اخیر هشدار سخنگوی سپاه به آمریکایی‌ها: برای همه سناریوهایتان برنامه داریم خنثی‌سازی توطئه ناامنی در خراسان جنوبی شمخانی: پاسخ به اقدام نظامی آمریکا بی‌سابقه خواهد بود توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم

تذکر شفاهی به ظریف

عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: قبول دارم، ظریف نباید جلسه علنی را ترک می‌کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۶ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۹۲۵

به گزارش راهبرد معاصر، مصطفی کواکبیان نماینده مردم تهران در پایان جلسه نوبت عصر روز یکشنبه مجلس شورای اسلامی در تذکر شفاهی،گفت: به ترامپ نامتعادل می‌گویم که تحریم‌هایی که علیه کارگران ساختمانی کردید، توهم فشار حداکثری است که راه به جایی نمی‌برد.


وی تأکی کرد: قبول دارم ظریف نباید جلسه علنی را ترک می‌کرد اما چرا سؤال بنده از وزیر کشور در دستور کار مجلس قرار داده نمی‌شود؟

 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: مجمع تشخیص مصلحت نظام باید هر چه سریعتر لوایح CFT و پالرمو را تصویب کند، مجلس و دولت این دو لایحه را تصویب کرده‌اند؛ آمریکا ما را تحریم کرده است، نباید موجب قفل شدن اقتصاد شویم.

 

کواکبیان افرود: اعضای مجمع تشخیص مصلحت هم اگر موافق شفافیت هستند، آرای خود را به صورت شفاف در مورد این دو لایحه اعلام کنند و مسئولیت وضعیت اقتصادی کشور را بپذیرند.

 

وی همچنین از وزیر کشور خواست در مورد عدم واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال و همچنین توهین به قومیت‌ها در مسابقه ورزشی پاسخگو باشد.

 

نماینده مردم تهران در مجلس در تذکری به وزیر ارشاد گفت: یا مجوز ندهید یا اگر مجوز می‌دهید، پایش بایستید؛ خانه پدری توسط دادستانی توقیف شده است.

منبع: مهر

ارسال نظر