پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

تاکید ظریف بر لزوم تداوم همکاری‌های منطقه‌ای

وزیر امورخارجه کشورمان با اشاره به برگزاری نشست وزیران خارجه اکو در ترکیه تاکید کرد که همکاری منطقه‌ای همواره یک اولویت است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 09
کد خبر: ۲۷۳۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که در آنتالیا به‌سر می‌برد در حساب کاربری خود در توئیتر نوشت: از حضور در ترکیه به منظور شرکت در بیست‌وچهارمین نشست وزیران اکو خرسند هستم. همگام با سیاست خارجی ایران که همواره تاکید دارد همسایگان ما باید در اولویت باشند، همکاری های منطقه ای همچنان یک اولویت است.

 

ظریف در ادامه تصریح کرد: ما امیدواریم که این همکاری بتواند مورد استقبال همسایگان ما در جنوب نیز قرار گیرد.

 

وزیر امورخارجه ایران در سخنرانی خود در این نشست با بیان اینکه مـوفقیت سـازمـان اکو جـز بـا مـشارکت فـعالانه تـمامی کشورھـای عـضو غیرقـابـل تـصور اسـت، اظهار داشت: به رغـم سختی ھـایی که مـردم ایران در زمـان تـروریسم اقـتصادی و اقـدامـات قھـری یکجانـبه و ظـالـمانه و بی پـروا تجـربه می کنند، جـمھوری اسـلامی ایران به تعھـدات خـود نسـبت به اکو و بـرنـامه ھـا و طـرح ھـایش ادامه می دھـد. مـا طـرح ھـای ارتـباطی اکو در حـوزه حـمل و نـقل و تـرانـزیت، بـازار انـرژی و بـرق، فـناوری ھـای اطـلاعـاتی و ارتـباطی و ارتـباطـات دیجیتال و نیز صـنعت گـردشـگری به عـنوان به صـرفه تـرین و پـربـازده تـرین طـرح ھـای مشـترک میان کشورھـای عـضو را مـدنـظر قـرار داده ایم. جـمھوری اسـلامی ایران آمـاده اسـت تـمامی ظـرفیت ھـای شـگرفی که در این حـوزه ھـا دارد را در اختیار کشورھـای اکو قـرار دھـد. این دعـوتی بـاز به نـمایندگی از بخش خصوصی ایران برای ھمتایانشان در منطقه اکو است.

ارسال نظر
آخرین اخبار