وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان یوسف پزشکیان استعفای وزیر راه و شهرسازی را تکذیب کرد وزیر ارتباطات: خسارت فیلترینگ بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان است آیین‌نامه اجرایی مقابله و پیشگیری از جرائم پولشویی ابلاغ شد وزیر کشور: افزایش معنادار مشارکت در انتخابات را هدف‌گذاری کرده‌ایم فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند؛ جای هیچ نگرانی نیست حضور پزشکیان در مراسم ختم خانواده سقاب اصفهانی

رونمایی از تکنولوژی‌های جدید در رزمایش دریایی پیامبر اعظم ۱۹

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران با اشاره به برگزاری رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹در مناطق شمالی و میانی خلیج فارس و در سه منطقه نیروی دریایی سپاه گفت: در این رزمایش ضمن بهره‌برداری از شناور‌های جدید، از تکنولوژی‌های جدید رونمایی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۰ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 24
کد خبر: ۲۶۹۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری ظهر امروز در جریان رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: این رزمایش مزین به نام شهید والامقام حسین منجزی در آب‌های نیلگون خلیج فارس و در استان‌های بوشهر و خوزستان در حال برگزاری است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان ویژگی‌های این رزمایش گفت: رزمایش اقتدار پیامبر اعظم (ص) ۱۹ در مناطق شمالی و میانی خلیج فارس و در سه مناطق نیروی دریایی سپاه در حال برگزاری است.

دریادار تنگسیری با بیان این که این رزمایش حامل پیام صلح و دوستی برای کشور‌های همسایه می‌باشد تصریح کرد: ما قادریم امنیت منطقه حساس خلیج فارس را همراه کشور‌های همسایه خلیج فارس تامین کرده و در مقابل هرگونه تهدیدی قاطعانه ایستادگی کنیم.

وی افزود: پیام دیگر این رزمایش برای کشور‌های فرامنطقه‌ای است که بدانند حضورشان در این منطقه مخل برقراری امنیت است و نمی‌توانند امنیت پایدار در این منطقه حساس را ایجاد کنند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه افزود: برقراری امنیت آبراه‌های بین‌المللی اعم از امنیت کشتیرانی و اقتصادی منطقه به‌عنوان یکی دیگر از اهداف این رزمایش است.

وی با بیان اینکه در این رزمایش از تکنولوژی‌های جدید رونمایی می‌شود تصریح کرد: هر سال و در هر رزمایش شناور‌ها و تکنولوژی‌های جدیدی وارد رزمایش شده و اکنون در این رزمایش از شناور‌های با سرعت ۷۵ و ۹۰ نات با قابلیت شلیک موشک، همچنین مین‌های پرتاب شونده بهره‌برداری می‌شود.

دریادار پاسدار تنگسیری در بخش پایانی سخنان خود یادآور شد: کشور‌های متخاصم و دشمنان ملت عزیز ایران اسلامی بدانند که ما با اقتدار و شجاعت در مقابل زورگویی‌های آنان خواهیم ایستاد و نقشه‌های شوم آنان را با مشت محکم، نقش بر آب خواهیم کرد./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار