جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

دریادار تنگسیری: در برابر هرگونه تهدید، پاسخی قاطع و کوبنده خواهیم داد

فرمانده نیروی دریایی سپاه گفت: نیروی دریایی سپاه با اتکا به ظرفیت‌های دانش‌بنیان و توان متخصصان داخلی، امروز به مرحله‌ای از قدرت رسیده که در برابر هرگونه تهدید، پاسخی قاطع و کوبنده خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۰ - ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 01
کد خبر: ۲۷۲۳۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار علیرضا تنگسیری در مراسمی با حضور نخبگان و اصحاب رسانه، با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعان حرم، شهدای امنیت و رئیس‌ جمهور شهید کشورمان اظهار داشت: ما امروز افتخار می‌کنیم که در کشور خود دارای امنیت هستیم و این امنیت را مدیون خون شهدا هستیم.

 

وی با اشاره به تلاش‌های تاریخی برای حفظ تمامیت ارضی کشور افزود: ما باید به گذشته بازگردیم و ببینیم که چگونه قدرت‌های استعماری همچون پرتغالی‌ها، بیش از یک قرن در منطقه ما حضور داشتند آنها وارد این منطقه شدند و برای ۱۱۷ سال در اینجا ماندند، ساخت قلعه‌های متعدد در هرمز و لارک و قشم نشان از برنامه استعماری آنها داشت، اما با رشادت‌های امام‌قلی‌خان و مردم ایران، این اشغال پایان یافت.

  

دریادار تنگسیری با اشاره به نقش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در تأمین امنیت منطقه، تأکید کرد: ما امروز دیگر وابسته به هیچ قدرت خارجی نیستیم و با تکیه بر دانش‌بنیان‌ها، نیروی دریایی سپاه در مسیر اقتدار گام برمی‌دارد.

وی تصریح کرد: در گذشته ما برای مقابله با دشمن مجبور به همکاری با بیگانگان بودیم، اما امروز با اتکا به توان داخلی، تمامی نیازهای دفاعی خود را تأمین می‌کنیم.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه در پایان ضمن تجلیل از ایثار شهدای راه خدمت و امنیت، خاطرنشان کرد: حفظ امنیت خلیج فارس و ۱۹ جزیره راهبردی آن، وظیفه‌ای سنگین اما افتخارآفرین است ایران اسلامی با اتکا به فرزندان شجاع خود، همچنان در مسیر پیشرفت و استقلال حرکت خواهد کرد.

 

دریادار علیرضا تنگسیری در ادامه سخنان خود با اشاره به موقعیت راهبردی جزایر خلیج فارس، بر هویت تاریخی و ایرانی این جزایر تأکید کرد و گفت: جزایر تنب بزرگ، تنب کوچک، بوموسی و سایر جزایر ایرانی خلیج فارس، همواره بخشی از سرزمین ایران بوده و تا زمانی که ایران پابرجاست، ایرانی خواهند ماند.

وی افزود: این جزایر، نقطه تسلط ایران بر آبراه راهبردی هرمز و مسیر ورودی و خروجی خلیج فارس هستند و موقعیت بی‌نظیری در امنیت دریایی کشور دارند؛ خلیج فارس ۱۹ جزیره استراتژیک دارد که باید بیش از پیش مورد توجه و شناخت مردم قرار گیرند.

 

دریادار تنگسیری با اشاره به نقش ایران در دفاع از منابع انرژی منطقه، اظهار داشت: ما دارای ذخایر عظیم نفت و گاز در خلیج فارس هستیم و وظیفه خود می‌دانیم که از این ثروت ملی دفاع کنیم مناطق نفتی همچون نوروز، سروش، ابوذر و فروزان از جمله میادینی هستند که در دوران دفاع مقدس نیز مورد حمله دشمنان قرار گرفتند، اما هیچ‌گاه تولید آنها متوقف نشد.

 

وی با اشاره به نقش آمریکا و انگلیس در تحولات تاریخی منطقه گفت: دشمنان همواره به دنبال ضربه زدن به ایران بوده‌اند؛ از کمک به رژیم صدام در جنگ تحمیلی گرفته تا تلاش برای تسلط بر منابع انرژی خلیج فارس، اما ایران امروز با تکیه بر توان داخلی، دیگر وابسته به بیگانگان نیست و در حوزه دفاع دریایی، به خودکفایی کامل رسیده است.

 

فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اهمیت تقویت توانمندی‌های دفاعی کشور تأکید کرد: نیروی دریایی سپاه با اتکا به ظرفیت‌های دانش‌بنیان و توان متخصصان داخلی، امروز به مرحله‌ای از قدرت رسیده که در برابر هرگونه تهدید، پاسخی قاطع و کوبنده خواهد داد.

 

وی در پایان با گرامیداشت یاد شهدای انقلاب، دفاع مقدس، مدافعان حرم و شهدای امنیت، تأکید کرد: ایران اسلامی با تکیه بر جوانان غیور خود، همچنان در مسیر اقتدار و پیشرفت حرکت خواهد کرد و اجازه نخواهد داد که دشمنان کوچک‌ترین تعرضی به مرزهای دریایی کشور داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار