خبر مهم درباره قیمت روغن، حبوبات، برنج و چای/ قیمت این کالا‌های اساسی کمتر از قیمت تمام‌شده شد آغاز ثبت نام خودرو‌های وارداتی از یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / مهلت ثبت نام، مبلغ مسدودی و جزئیات کامل  پرداخت حقوق نیرو‌های شرکتی از ماه آینده ساماندهی می‌شود / جزئیات مصوبه جدید دولت پیش بینی قیمت دلار یکشنبه ۱ شهریور ۱۴۰۵ / دلار آماده موج صعودی جدید می‌شود آخرین قیمت ایران خودرو و سایپا امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | افزایش قیمت پژو ۲۰۷ و دنا پلاس / بازار خودرو در انتظار شوک جدید آخرین نرخ ارز دلار، طلا و یورو امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵/ جهش طلا و سکه جهش قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵؛ طلای ۱۸ عیار از ۲۰ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان عبور کرد آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ + افزایش ۴ تا ۵ درصدی انواع سوت‌ها قیمت دلار امروز شنبه ۳۱ مردادماه پروازهای تبریز- ایروان از سر گرفته شد چرا صندوق‌های زمین و ساختمان موفق نبودند؟ طلای جهانی افزایشی ماند حقوق کاربران در کیف پول‌های مجازی؛ از واریز تا بازگشت وجه چه می‌گذرد؟ منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟

پزشکیان به نمایشگاه پیشگامان پیشرفت می‌رود

پزشکیان به نمایشگاه پیشگامان پیشرفت می‌رود رئیس اتاق ایران گفت: امروز قرار است رئیس جمهور از نمایشگاه پیشگامان بازدید داشته باشد و در خلال این بازدید، بخش خصوصی مشکلات خود را عنوان کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۷ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۲۸۴

به گزارش راهبرد معاصر. رویداد ملّی توانمندی‌ها و دستاوردهای بخش خصوصی با عنوان «پیشگامان پیشرفت»، روز سه‌شنبه ۲ بهمن ۱۴۰۳ با بازدید حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب آغاز به کار کرد.

 

در این ارتباط صمد حسن‌زاده رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: اگر برخی نارسایی‌ها کم و متقابلاً حمایت‌های منطقی از تولید و صنعت شود، پیشرفت‌های زیادی به خصوص در بخش اقتصاد دانش‌بنیان حاصل خواهد شد.

 

وی افزود: ظرفیت‌ها در کشور بسیار بالاست و همانطور که همواره مقام معظم رهبری تاکید می‌فرمایند کارهای بزرگ می‌توان انجام داد.

 

حسن‌زاده تصریح کرد: با توجه به تدابیر رهبری و رئیس جمهوری و تاکید آنها بر اصلاح و پیشرفت مسائل اقتصادی، حتماً موفقیت‌های خوبی به دست خواهد آمد.

 

وی تاکید کرد: به اعتقاد من با مشکلات در قیاس با گذشته خیلی متفاوت رفتار می‌شود و مشکلات به نسبت کم شده است. تمام برنامه‌های دولت هم بر همین مبناست.

 

رئیس اتاق ایران با بیان اینکه تنها راه گذر از مشکلات همکاری همه آحاد مردم و مسئولین با سیاست‌های دولت است، گفت: امروز قرار است رئیس جمهور از نمایشگاه پیشگامان بازدید داشته باشد و در خلال این بازدید بخش خصوصی مشکلات خود را عنوان کند.

 

گفتنی است، نمایشگاه به چند بخش مختلف تقسیم شده است که هر کدام به نمایش توانمندی‌ها، نوآوری‌ها و پیشرفت‌های بخش خصوصی در حوزه‌های گوناگون اقتصادی و صنعتی پرداخته‌اند. این بخش‌ها شامل موارد زیر بوده است:

 

صنایع پیشرفته و فناوری‌های نوین: این بخش مربوط به فناوری‌های پیشرفته نظیر هوش مصنوعی، نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و دیگر نوآوری‌های علمی است که شرکت‌های خصوصی در آن فعالیت می‌کنند.

 

صنعت و تولید: در این بخش، تولیدات صنعتی از جمله محصولات پتروشیمی، تجهیزات صنعتی، ماشین‌آلات و کالاهای تولید داخل به نمایش گذاشته شده‌اند.

 

کشاورزی و صنایع غذایی: دستاوردهای بخش خصوصی در حوزه کشاورزی، دامپروری، تولید مواد غذایی، محصولات ارگانیک و نوآوری‌های مرتبط با صنعت کشاورزی ارائه شده‌اند.

 

حمل و نقل و لجستیک: این بخش به معرفی توانمندی‌ها در حوزه حمل و نقل، سیستم‌های لجستیک پیشرفته، تجهیزات مرتبط با حمل و نقل هوایی، دریایی و زمینی پرداخته است.

 

خدمات و اقتصاد دیجیتال: در این قسمت، استارت‌آپ‌ها، شرکت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات و خدمات مرتبط با اقتصاد دیجیتال حضور داشتند و دستاوردهای خود را ارائه کردند.

 

محیط زیست و انرژی‌های تجدیدپذیر: این بخش به نوآوری‌ها در حوزه انرژی‌های پاک مانند انرژی خورشیدی، بادی و فناوری‌های زیست‌محیطی پرداخته است.

 

سلامت و داروسازی: بخش مربوط به محصولات و فناوری‌های پزشکی، دارویی، تجهیزات درمانی و دستاوردهای مرتبط با سلامت بوده است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار