وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است

بازتاب راهپیمایی ضد استکباری ۱۳ آبان در رسانه های بین المللی

بازتاب راهپیمایی ضد استکباری ۱۳ آبان در رسانه های بین المللی حضور پرشور جوانان و نوجوانان ایرانی در راهپیمایی ضد استکباری ۱۳ آبان با پوشش وسیع رسانه های عربی و بین المللی همراه بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۶ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۹۳۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ راهپیمایی ضد استکباری ملت ایران در چهلمین سالروز تصرف لانه جاسوسی آمریکا با شکوه هر چه تمامتر از گذشته در اقصی نقاط کشور برگزار شد.

 

حضور پرشور جوانان و نوجوانان ایرانی در راهپیمایی ضد استکباری ۱۳ آبان با پوشش وسیع رسانه های عربی و بین المللی همراه بود.

 

۱۵۰ خبرنگار ، عکاس و تصویربردار رسانه‌ خارجی و ۲۵۰۰ خبرنگار ، عکاس و تصویربردار رسانه‌های داخلی راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور را پوشش خبری دادند.

 

خبرگزاری فرانسه نوشت: عده زیادی امروز به خیابان‌های تهران و سایر شهرها آمدند فریادهای مرگ بر آمریکا سر دادند و مراسم چهلمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی آمریکا را اجرا کردند.

 

هاآرتص نوشت: ایرانیان در سالروز تسخیر سفارت آمریکا در ایران فریادهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل را سر دادند و در خیابان‌ها آمدند.

 

رویترز نیز خبری را به این راهپیمایی اختصاص داد و نوشت مردم ایران امروز به خیابان‌ها آمدند و بار دیگر شعارهای مرگ بر آمریکا سر دادند و چهلمین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در ایران را گرامی داشتند.

 

یورونیوز هم در خبر خود نوشت: تلویزیون ایران خیابان‌های پر از جمعیت تهران را نشان داد. مردم ایران به خیابان‌ها آمدند و در چهلمین سالگرد تسخیر لانه جاسوسی آمریکا شعارهای مرگ بر آمریکا سر دادند.

 

اسپوتنیک هم نوشت: معترضان ایرانی پس از گذشت چهل سال بار دیگر در تهران و شهرهای بسیار دیگر به خیابان آمدند و شعارهای مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل سر دادند.

 

در خبر آسوشیتدپرس هم آمده است خیابان‌های تهران و شهرهای دیگر مملو از جوانان و نوجوانانی شد که فریاد مرگ بر آمریکا سر دادند و در تهران مقابل سفارت سابق آمریکا در ایران تجمع کردند.

 

عرب نیوز نیز مراسم امروز را پوشش داد و خبری را به این راه‌پیمایی اختصاص داد.

 

روزنامه‌های نیویورک تایمز نیز در گزارشی به حضور پرشور مردم در این مراسم پرداخت. در این گزارش شعارهای مردم و جزئیات این روز باشکوه آورده شده است.

 

واشنگتن پست نیز خبری را به این راهپیمایی اختصاص داد و به بیان جزییات این مراسم و شعارهایی که مردم در این روز سر دادند، پرداخت.

 

مالای میل در خبری به پوشش راهپیمایی ۱۳ آبان پرداخت. در این خبر آمده است که امروز هزاران نفر در ایران فریاد مرگ بر آمریکا سر دادند.

 

پایگاه خبری صدی البلد با انتشار ویدیویی نوشت که هزاران ایرانی در چهلمین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در تهران راهپیمایی کردند.این پایگاه خبری نوشت: هزاران راهپیمایی کننده در این مراسم پلاکاردهایی در دست داشتند که شعارهایی علیه آمریکا و انگلیس در آنها نوشته شده بود.

 

پایگاه خبری الفجر در این باره نوشت: راهپیمایی ضدآمریکایی در تهران در سالگرد تسخیر سفارت واشنگتن.این پایگاه خبری در ادامه نوشت: امروز دوشنبه و در چهلمین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در تهران راهپیمایی کنندگان ایرانی به خیابان ها آمدند.

 

شبکه روسیا الیوم با انتشار ویدیویی نوشت: راهپیمایی چهلمین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در تهران برگزار شد.این شبکه همچنین نوشت که امروز دوشنبه مراسم چهلمین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در تهران برگزار شد و ده ها نفر در مقابل ساختمان این سفارت تجمع کردند.

 

شبکه روسیا الیوم همچنین تصاویری از دیوارنوشته هایی که بر روی ساختمان این سفارت نوشته شده است منتشر کرد.

 

خبرگزاری الغدپرس نیز در این رابطه نوشت: ایران چهلمین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در تهران را جشن گرفت.این خبرگزاری همچنین نوشت که امروز مصادف با سالگرد وضع تحریم علیه ایران از سوی دونالد ترامپ بعد از خروج وی از برجام است.

 

روزنامه الرای نیز در تیتری مشابه در این باره نوشت: ایران مراسم چهلمین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در تهران را برگزار کرد.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار