علت یکطرفه شدن سیمکارت ایرانسل خبر جدید درباره تعطیلی میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار فردا ۲۲ بهمن ماه ترافیک سنگین در جاده چالوس/ بارش برف و باران در ۱۰ استان هوش مصنوعی دستیار جدید متخصصان مغز و اعصاب خبر جدید از رتبه‌بندی و فوق‌العاده خاص معلمان هشدار هواشناسی تهران؛ وزش باد شدید، باران و احتمال تگرگ علی شکوری‌راد، قربان بهزادیان‌نژاد و حسین کروبی به زندان معرفی شدند کرایه مترو و اتوبوس در سال ۱۴۰۵ چقدر افزایش می‌یابد؟ بازداشت سرشبکه کلاهبرداری سایبری رمزارزی در نقطه صفر مرزی ادعای جدید درباره صدور حکم اعدام برای یک ورزشکار تکذیب شد توضیحات قوه قضاییه در پی خبر بازداشت «آذر منصوری»، «ابراهیم اصغرزاده» و «محسن امین زاده» اعلام زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه تهران پیش‌بینی وضعیت جوی / باد شدید و طوفان گرد و خاک در راه است پرداخت پاداش ۷۰ هزار میلیاردی به معلمان/ مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر اخذ شد اژه‌ای: در تهران، فقط ۴ نفر از دستگیرشدگان فتنه اخیر، سابقه دستگیری در اغتشاشات ۱۴۰۱ را داشتند/ متهمان و محکومان اغتشاشات اخیر در عفو و ارفاق قرار نمی‌گیرند درخواست جدایی زن از شوهری که نظافت را رعایت نمی‌کند

واکنش قوه قضاییه به مصاحبه شخصی با عنوان «مقام امنیتی سابق» درباره ترور ۲ قاضی

قوه قضاییه به مصاحبه شخصی با عنوان مقام امنیتی سابق درباره ترور ۲ قاضی دیوان عالی کشور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد:

بلافاصله پس از عملیات ترور در دیوانعالی کشور که منجر به شهادت حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه شد، پرونده قضایی در دادسرای تهران تشکیل شده و تحقیقات تخصصی در این زمینه شروع شده و ادامه دارد. همانطور که در همه پرونده‌هایی که با این شرایط تشکیل می‌شوند تحقیقات محرمانه بوده و تا رسیدن به نقطه مطلوب اطلاعاتی از آنها رسانه‌ای نمی‌شود باید عنوان کرد، ادعا‌های فردی که از او با عنوان یک مقام امنیتی سابق یاد شده، در مصاحبه با یکی از رسانه‌های کشور هیچ ارتباطی با تحقیقات قضایی پرونده ندارند و صرفا اظهارنظر شخصی هستند.

در یک ادعای عجیب فرد مصاحبه شونده عنوان کرده تروریست دیوانعالی کشور برای ترور قاضی نیری نیز اقدام کرده است که این موضوع پیشتر چندین بار تکذیب شده و اصلا قاضی نیری در روز ترور، نه در صحنه ترور و نه اصلا در دیوانعالی کشور حضور نداشته است.

همچنین تاکید می‌شود اظهارات مطرح شده در این مصاحبه به دور از واقعیات پرونده بوده و هیچ انطباقی با تحقیقات مندرج در پرونده ندارند. در نمونه‌ای دیگر در قسمتی از مصاحبه نوشته شده تروریست مورد اشاره کشته شده که این موضوع هم صحت ندارد و این فرد بلافاصله بعد از انجام عملیات خود، خودکشی کرده است.

به دلیل ادعا‌های متعدد کذب در این مطلب با اعلام جرم دادستانی تهران پرونده قضایی تشکیل شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر