محیط‌زیست: وضعیت جسمانی «دلبر»، یوزپلنگ ماده ۱۴ ساله، خوب نیست رئیس سازمان هواشناسی کشور: ۱۵۰۰ پست سازمانی در هواشناسی بلاتصدی است اژه‌ای: نباید با ورود به جنبه‌های خصوصی زندگی سرمایه گذار، مانع تراشی ایجاد کنیم دمای تمامی ایستگاه‌های هواشناسی تهران به زیر صفر رسید درج نشان «قلب» برای اهداکنندگان عضو روی گواهینامه رانندگی «ریلز» از اینستاگرام جدا می‌شود؟ هواشناسی: هوای سرد تا اواسط هفته آینده ماندگار است ورود سامانه بارشی از اواسط هفته آینده به کشور/ دمای تهران به منفی ۵ درجه می‌رسد دستگیری مجرمین گروگانگیر و عامل شهادتِ محمد زیدآبادی ۱۱۵ آسانسور مترو تهران مجوز استاندارد ندارند انتقال ۱۳۰ زندانی ایرانی از عراق به کشور دولت با رشد ۴۶ درصدی تعرفه خدمات پزشکی موافقت کرد تکذیب شایعه صدور کارت صلیب سرخ و UN برای آزادگان و جانبازان زمان ثبت‌نام و برگزاری نوبت دوم آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ نوبت دوم اعلام شد مصرف سیگار‌های الکترونیکی یکبار مصرف در این کشور ممنوع شد

واکنش قوه قضاییه به مصاحبه شخصی با عنوان «مقام امنیتی سابق» درباره ترور ۲ قاضی

قوه قضاییه به مصاحبه شخصی با عنوان مقام امنیتی سابق درباره ترور ۲ قاضی دیوان عالی کشور واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۸ - ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 25
کد خبر: ۲۶۹۳۴۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد:

بلافاصله پس از عملیات ترور در دیوانعالی کشور که منجر به شهادت حجج‌الاسلام والمسلمین رازینی و مقیسه شد، پرونده قضایی در دادسرای تهران تشکیل شده و تحقیقات تخصصی در این زمینه شروع شده و ادامه دارد. همانطور که در همه پرونده‌هایی که با این شرایط تشکیل می‌شوند تحقیقات محرمانه بوده و تا رسیدن به نقطه مطلوب اطلاعاتی از آنها رسانه‌ای نمی‌شود باید عنوان کرد، ادعا‌های فردی که از او با عنوان یک مقام امنیتی سابق یاد شده، در مصاحبه با یکی از رسانه‌های کشور هیچ ارتباطی با تحقیقات قضایی پرونده ندارند و صرفا اظهارنظر شخصی هستند.

در یک ادعای عجیب فرد مصاحبه شونده عنوان کرده تروریست دیوانعالی کشور برای ترور قاضی نیری نیز اقدام کرده است که این موضوع پیشتر چندین بار تکذیب شده و اصلا قاضی نیری در روز ترور، نه در صحنه ترور و نه اصلا در دیوانعالی کشور حضور نداشته است.

همچنین تاکید می‌شود اظهارات مطرح شده در این مصاحبه به دور از واقعیات پرونده بوده و هیچ انطباقی با تحقیقات مندرج در پرونده ندارند. در نمونه‌ای دیگر در قسمتی از مصاحبه نوشته شده تروریست مورد اشاره کشته شده که این موضوع هم صحت ندارد و این فرد بلافاصله بعد از انجام عملیات خود، خودکشی کرده است.

به دلیل ادعا‌های متعدد کذب در این مطلب با اعلام جرم دادستانی تهران پرونده قضایی تشکیل شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده