سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

ظرفیت‌های روابط ایران و آذربایجان فعال شود

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شرایط کنونی زمینه برای توسعه همکاری‌های ایران و آذربایجان فراهم است، گفت: مجلس برای گسترش همکاری های پارلمانی با کشور آذربایجان محدودیتی قائل نیست.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۹۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (دوشنبه) با «بنیاد حسین اف» سفیر کشور آذربایجان در تهران دیدار و گفتگو کرد.

لاریجانی در ابتدای این دیدار، با اشاره به روابط صمیمانه و ریشه ای دو کشور ایران و آذربایجان، گفت: مردم و مسئولان ایران همواره علاقه مند به گسترش روابط و همکاری با کشور آذربایجان هستند و خوشبختانه این روحیه در دو کشور وجود دارد.

وی بر لزوم گسترش همکاری های پارلمانی ایران و آذربایجان تأکید کرد و گفت: مجلس شورای اسلامی برای گسترش همکاری های پارلمانی با کشور آذربایجان محدودیتی قائل نبوده و روابط باید در تمام زمینه ها تسهیل شود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در شرایط کنونی فضای بسیار خوبی برای تقویت همکاری ها و مناسبات اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی بین ایران و آذربایجان فراهم است، از این رو مسئولان دو کشور باید در راستای فعال سازی این ظرفیت ها تلاش کنند.

لاریجانی تصریح کرد:  توسعه روابط اقتصادی و صنعتی از جمله همکاری های کشاورزی، شهرسازی و حمل و نقل بین دو کشور ایران و آذربایجان ضروری است که باید مورد توجه قرار گیرد.

در ادامه این دیدار، «بنیاد حسین اف» سفیر کشور آذربایجان در تهران، روابط دو کشور ایران و آذربایجان را گسترده و تاریخی توصیف کرد و گفت: باکو همواره از توسعه همکاری ها و مبادلات میان دو کشور حمایت می کند و روند همکاری ها در مسیر گسترش است.

وی با بیان اینکه روابط ایران و آذربایجان در شرایط کنونی در بهترین دوران تاریخی خود قرار دارد، تصریح کرد: خوشبختانه روابط دو کشور در حوزه های مختلف از جمله همکاری های اقتصادی و صنعتی مانند حمل و نقل، راه آهن، مبادلات اقتصادی، شهرسازی، صنایع کشاورزی، امور گمرکی و همکاری های اجتماعی و فرهنگی از جمله گردشگری سلامت و امور دانشگاهی در حال گسترش است.

سفیر کشور آذربایجان در تهران، با اشاره به تمهیدات صورت گرفته برای توسعه گردشگری میان دو کشور ایران و آذربایجان، گفت: در کشور آذربایجان تسهیلاتی برای تقویت حوزه گردشگری میان دو ملت انجام شده و امیدواریم با این اقدامات، در آینده ای نزدیک شاهد تقویت این بخش باشیم، از طرف دیگر سهم سرمایه گذاری متقابل بین دو کشور ایران و آذربایجان در حال افزایش است.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار