وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران

پیش‌بینی بارش برف و باران / استقرار تیم‌های امداد در محور‌ها

پیش‌بینی بارش برف و باران / استقرار تیم‌های امداد در محور‌ها مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: ۲۷۰ تیم امداد زمستانی در این مدت و تا پایان هفته با پشتیبانی تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز برای کنترل ترددها، بازگشایی محور‌های برف‌گیر، امدادرسانی در حوادث و ارائه خدمات به مسافران در پایگاه‌های امدادی، راهدارخانه‌ها و محور‌های جاده‌ای، شهری و روستایی مستقر خواهند بود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 26
کد خبر: ۲۶۹۴۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، منصور شیشه‌فروش اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، از صبح دوشنبه تا چهارشنبه جاری، بارش باران و برف، وزش باد شدید، کاهش دما، رخداد مه و کاهش میدان دید در مناطق غرب استان اصفهان آغاز خواهد شد و به تدریج تمامی مناطق استان را در بر خواهد گرفت. با این حال، به دلیل فقدان رطوبت کافی، بارش‌ها به صورت پراکنده و با شدت کم پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: ۲۷۰ تیم امداد زمستانی در این مدت و تا پایان هفته با پشتیبانی تجهیزات و ماشین‌آلات مورد نیاز برای کنترل ترددها، بازگشایی محور‌های برف‌گیر، امدادرسانی در حوادث و ارائه خدمات به مسافران در پایگاه‌های امدادی، راهدارخانه‌ها و محور‌های جاده‌ای، شهری و روستایی مستقر خواهند بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بر ضرورت مجهز بودن خودرو‌ها به وسایل زمستانی، به‌ویژه در نواحی سردسیر، تأکید کرد و ادامه داد: تقویت نیرو‌های عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، طوفان و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها از اهمیت بالایی برخوردار است.

شیشه‌فروش به پیش‌بینی وزش باد‌های تند و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها اشاره کرد و استقرار تجهیزات امدادی و کنترل سیل، آماده‌باش بودن ماشین‌آلات در معابر شهری، روستایی و جاده‌ها، تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام ضروری و پیش‌بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری، نرفتن به سفر‌های غیرضروری در محور‌های سیل‌گیر مورد تأکید قرار داد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه اجرای طرح‌های کاهش خطر با استحکام بخشی به سازه‌های ناپایدار، تابلو‌ها و داربست‌ها در برابر باد‌های موقتی است، خاطرنشان کرد: توقف نکردن و تردد در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی، پیشگیری و کنترل آبگرفتگی در معابر شهری، دهانه پل‌ها و زیرگذرها، تخلیه رسوبات و نخاله از دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر رودخانه‌ها اقدامات ضروری است.

وی در پایان خواستار رعایت استاندارد‌های ایمنی در استفاده از لوازم گرمازا و گازسوز، حفاظت از شبکه‌ها و تأسیسات آب در برابر یخ‌زدگی در مناطق سردسیر، کنترل تهویه، دما و رطوبت گلخانه‌ها، واحد‌های مرغداری و دامداری، و محافظت از تأسیسات و سیستم‌های آبیاری تحت فشار در برابر سرمازدگی کرد./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده