حاجی‌بابایی: مجلس تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی را مصوب کرد / دولت نظرش را اعلام کند فرمانده کل ارتش: تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم سردار احمد وحیدی:دایران دستش باز است تا در مقابل تکرار تجاوزات، هر آنچه را که لازم می‌داند، انجام دهد نیکزاد: تشکیل شورای عالی دفاع باید به تائید رهبر انقلاب برسد پزشکیان: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور برداشته شد قالیباف: در ژنو مشخص کردیم که ایران امنیت خود را از کسی گدایی نمی‌کند دولت موظف به انجام اقدامات حمایتی از ایرانیان خارج از کشور در موارد ضروری شد لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع مسترد شد مهاجرانی: گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای با سه کشور اروپایی در شرایط پیچیده‌ای قرار دارد قالیباف ۳ قانون را برای اجرا به رئیس‌جمهور ابلاغ کرد بیانیه سپاه: نسخه تشکیل دو کشور فلسطینی و اسرائیلی توطئه‌ای شیطانی است طحان نظیف: نظام به مشارکت مردم در حکمرانی باور دارد / واکنش سخنگوی شورای نگهبان به برگزاری رفراندوم بازگشت دوباره طرح «تشدید مجازات جاسوسی و همکاری با رژیم صهیونیستی» به مجلس پزشکیان عازم پاکستان شد

مخبر: باید به لایه‌های پنهان هوش مصنوعی دست یافت

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری با بیان این که هوش مصنوعی چشم انداز آینده را متحول می‌سازد گفت: باید در زمینه هوش مصنوعی فعال شده و به لایه‌های پنهان آن دست یابیم.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۷ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، محمد مخبر مشاور و دستیار مقام معظم رهبری صبح امروز در نخستین همایش بین المللی هوش مصنوعی و تمدن آینده، که صبح امروز در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اهمیت تحولات علمی و فناوری در جهان، گفت: هوش مصنوعی به عنوان موتور محرک انقلاب صنعتی چهارم، نقش کلیدی در آینده کشورها ایفا می‌کند.

 

وی با اشاره بیانات رهبر انقلاب گفت: رهبری روز گذشته فرمودند حادثه بعثت حادثه مستمر است؛ یعنی بعثت را هر روز داریم. یکی از مظاهر بعثت در دوره ما، انقلاب اسلامی است. روشی که در صدر اسلام توسط پیامبر (ص) اجرا شد. در انقلاب اسلامی هم اجرا شد، تکیه پیامبر (ص) به مردم و پابرهنگان بود، امام خمینی (ره) هم ۱۵ سال صبر کرد و بر مردم تکیه کرد و انقلاب را پیروز کرد.

 

وی با بیان اینکه همه مولفه‌های قدرت در حال تحول است گفت: در آینده اقتصادی دیجیتال ۷۰ درصد تولید ناخالص کشورها را تشکیل می‌دهد. امنیت نظامی متحول شده است و تجهیزات نظامی متحول شده است. در مسائل اطلاعاتی، فرهنگی و اجتماعی ابزارها کاملاً متفاوت شده است و رهبر انقلاب به موقع اعلام کردند که کشور در زمینه علمی فعال شود. ایشان همواره بر خیزش علمی تاکید دارند؛ زیرا هرجا علم در اداره کشور نقش اساسی یافت، کشور پیشرفت می‌کند.

 

مخبر با بیان اینکه با تکیه به مردم می‌توانیم به هدف خود برسیم، افزود: در زمینه هوش مصنوعی باید بر جوانان نخبه و دلسوز و مردم تکیه کنیم. صرفاً با تکیه به دولت و دستگاه‌های حاکمیتی نمی‌توانیم در این زمینه به هدف برسیم، زیرا محدودیت‌هایی مثل منابع، مدیریت و خلاقیت و ایده پردازی وجود دارد، ولی در بخش خصوصی چنین محدودیت‌هایی وجود ندارد. در طول انقلاب اسلامی هیچ مساله‌ای بدون مردم حل نشده است.

 

مشاور و دستیار رهبر معظم انقلاب با بیان اینکه هوش مصنوعی چشم انداز آینده را متحول می‌سازد، گفت: هوش مصنوعی به ابزرای کارآمد برای اداره کشورها تبدیل شده و در حال پیشرفت است. کشورهای پیشرفته سرمایه‌گذاری کلانی در این زمینه انجام داده‌اند و زیرساخت‌های مناسبی ایجاد کرده‌اند و موفقیت‌های چشمگیری بدست آورده‌اند. ایران هم باید در این زمینه فعال شده و از استفاده صرف از این فناوری گذر کرده و به لایه‌های پنهان آن دست یابد. انقلاب صنعتی چهارم در حال تحول دنیاست.

 

مخبر همچنین خاطرنشان کرد: کشورهای پیشرفته در حال محدودسازی استفاده از این فناوری برای سایر کشورها هستند و رهبر انقلاب در این درباره هشدار داده و افق ایران را قرار گرفتن در بین ۱۰ کشور برتر در زمینه هوش مصنوعی ترسیم کرده‌اند، بنابراین باید هدفمندتر و جدی تر عمل کرد و برنامه ریزی راهبردی داشت. باید جوانان متخصص را شناسایی کرد و از توان آنها بهره برد. در آموزش و پرورش باید سرمایه گذاری کرد و افراد متخصص تربیت و از دانشگاه‌های فعال در این زمینه و از بخش خصوصی و شرکت‌های دانش بنیان باید حمایت شود./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار