هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران

فرستاده ترامپ به غزه رفت

فرستاده ترامپ به غزه رفت منابع رسانه‌ای صهیونیستی گزارش دادند فرستاده ویژه دونالد ترامپ برای حوزه غرب آسیا بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) به سرزمین‌های اشغالی سفر کرده و در جریان این سفر به غزه رفته است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۸ - ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 29
کد خبر: ۲۶۹۶۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، پایگاه اینترنتی صهیونیستی «جی‌ان‌اس» گزارش داد «استیون ویتکاف»، فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در امور غرب آسیا بعد از ظهر امروز با پرواز خصوصی مستقیمی از عربستان در تل‌آویو فرود آمده است.

ویتکاف که قرار است در جریان این سفر با «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دیگر مقام‌های این رژیم در شهر قدس با هدف بحث درباره اجرای توافق آتش‌بس اسرائیل-حماس دیدار کند، در ضمن این سفر به غزه رفته است.

«باراک راوید»، خبرنگار اسرائیلی وبسایت آکسیوس در توئیتی اعلام کرد «استیو ویتکاف»، فرستاده ویژه دولت دونالد ترامپ در امور غرب آسیا امروز چهارشنبه با همراهی «ران درمر»، وزیر امور راهبردی رژیم صهیونیستی به بازدید از کریدور نتزاریم در داخل نوار غزه رفته است.

این بازدید ویتکاف به منزله اولین بازدید یک مقام دولتی ایالات متحده از نوار غزه در مدت دست کم ۱۵ سال اخیر محسوب می‌شود.

طبق گزارش رسانه‌های صهیونیستی ویتکاف همچنین درخواست کرده تا با هفت اسیر اسرائیلی که از زمان اجرایی شدن توافق آتش‌بس در ۱۹ ژانویه با حماس تا کنون آزاد شده‌اند، دیدار کند.

به گزارش آکسیوس، ویتکاف روز سه‌شنبه به عربستان سعودی سفر کرده و در آنجا با «محمد بن سلمان»، ولیعهد عربستان دیدار کرده بود.

طبق این گزارش ویتکاف درباره پیشبرد توافق عادی‌کردن روابط بین رژیم صهیونیستی و عربستان بحث و مذاکره داشته است.

ویتکاف روز یکشنبه در سخنرانی در کنار «اسحاق هرتزوگ»، رئیس رژیم صهیونیستی در مراسم افتتاحیه کنیسه «آلتنئو» در نیویورک گفته بود برای تضمین «اجرایی شدن توافق آتش‌بس به شیوه‌ای صحیح» به سرزمین‌های اشغالی سفر خواهد کرد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار