هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

اکسیوس: ترامپ چارچوبی برای پایان جنگ غزه به سران عرب ارائه داده است

اکسیوس: ترامپ چارچوبی برای پایان جنگ غزه به سران عرب ارائه داده است سه منبع آگاه به پایگاه خبری اکسیوس گفتند «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به همراه «استیون ویتکاف» فرستاده کاخ سفید در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل چارچوبی برای پایان جنگ غزه و سازوکار حکمرانی پس از حماس را به رهبران عرب و مسلمان ارائه داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۰۲ مهر ۱۴۰۴ - 2025 September 24
کد خبر: ۲۸۹۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، این نخستین بار از زمان روی کار آمدن ترامپ در ژانویه است که طرحی آمریکایی برای پایان جنگ غزه ارائه می‌کند. منابع گفته‌اند واکنش کلی حاضران مثبت بوده است. ترامپ در این نشست تاکید کرده که جنگ باید فورا متوقف شود، زیرا ادامه آن موجب انزوای بیشتر رژیم صهیونیستی در عرصه بین‌المللی می‌شود.

اکسیوس گزارش داد که اصول اصلی طرح ترامپ شامل «آزادی همه گروگان‌های باقی‌مانده، برقراری آتش‌بس دائمی، خروج تدریجی رژیم صهیونیستی از کل نوار غزه، ایجاد سازوکار حکمرانی در غزه بدون حضور حماس، تشکیل نیروی امنیتی شامل فلسطینی‌ها و نیرو‌های کشور‌های عرب و مسلمان، تامین مالی حکومت جدید غزه و بازسازی این منطقه از سوی کشور‌های عرب و مسلمان و نوعی مشارکت تشکیلات خودگردان فلسطین» می‌شود.

ترامپ همچنین از رهبران عرب و مسلمان خواست تا از این اصول حمایت کنند و برای اجرای طرح پساجنگ مشارکت داشته باشند.

رهبران عربی نیز برای حمایت از این طرح شروطی را مطرح کردند که شامل «عدم الحاق بخش‌هایی کرانه باختری یا غزه به رژیم صهیونیستی، عدم شهرک‌سازی این رژیم در نوار غزه، خودداری تل‌آویو از تلاش برای تغییر وضعیت در مسجدالاقصی و افرایش فوری کمک‌های بشردوستانه به غزه» بود.

به گفته دو منبع، ترامپ به صراحت به رهبران عرب و مسلمان اطمینان داده که اجازه نخواهد داد رژیم صهیونیستی بخش‌هایی از کرانه باختری را به خود الحاق کند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار