واکنش نبیه بری به شایعات جنگ قریب‌الوقوع و انتقال پیام تهدیدآمیز به لبنان مذاکره‌کننده ارشد اوکراین: حاضر نیستیم خاک خود را به روسیه واگذار کنیم ادعای تکراری کانادا درباره دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای ترامپ: به زودی عملیات زمینی در ونزوئلا را آغاز خواهیم کرد آمریکا گرین کارت مهاجران ۱۹ کشور از جمله ایران را بازبینی می‌کند حملات شدید اسرائیل به دمشق؛ ۴ نفر کشته شدند آخرین جزییات از تیراندازی به دو نیروی گارد ملی آمریکا/ کاخ سفید موقتا تعطیل شد انتقاد عراقچی از اقدامات تروئیکای اروپایی در دیدار با همتای فرانسوی تیراندازی به ۲ عضو گارد ملی آمریکا در واشنگتن فرانسه: درباره موضوع هسته‌ای ایران به راه‌حل دیپلماتیک پایبندیم ارتش اسرائیل: عملیات نظامی در شمال کرانه باختری آغاز شده است وزارت دفاع عراق منشأ صدای هواپیما‌های جنگی در مرز با ایران را اعلام کرد پاپ لئو چهاردهم به ترکیه می‌رود ادعای اوکراین درباره هدف قرار دادن تأسیسات دفاعی روسیه عراقچی: پیگیری پرداخت غرامت به قربانیان شیمیایی سردشت در دستورکار ما قرار دارد 

ترامپ: اگر مصر و اردن طرح من درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، کمک‌های به این دو کشور را متوقف می‌کنم

رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ اعلام کرد که اگر مصر و اردن درخواست او درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، آمریکا می‌تواند کمک‌های به این دو کشور را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که دونالد ترامپ قرار است با پادشاه اردن دیدار کند، رئیس‌جمهور آمریکا به قاهره و امان درباره عدم پذیرش طرح کوچ فلسطینیان و کنترل غزه توسط آمریکا هشدار داد.

به گزارش نیویورک‌تایمز، وی دوشنبه در دفتر ریاست‌جمهوری با اشاره به این مسئله به خبرنگاران گفت: «اگر آنها موافقت نکنند، من احتمالاً از کمک‌ها امتناع خواهم کرد.»

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا پیش از این مدعی شده بود که کشور‌های خاورمیانه با طرح او موافقند، مصر و اردن هر دو مخالفت خود با طرح ترامپ را اعلام نموده و بر تعلق نوار غزه به فلسطینی‌ها تأکید کرده‌اند. علاوه بر این، دیگر کشور‌های جهان و همچنین فلسطینیان نیز خروجشان از نوار غزه را کاملاً رد کرده‌اند.

«دونالد ترامپ» در هفته‌های گذشته با بیان این ادعا که غزه مکان مناسبی نیست گفته که خواستار اسکان فلسطینی‌های ساکن این منطقه در اردن، مصر و کشور‌های دیگر است.

او مدعی شده بود که خواستار بازسازی غزه و تبدیل آن به یک منطقه امن برای زندگی است. با این حال ترامپ و مقام‌های دولت او از اظهارنظر درباره اینکه آیا فلسطینی‌ها بعد از اتمام بازسازی قادر به بازگشت به منازلشان خواهند بود یا خیر امتناع کرده بودند.

دونالد ترامپ دوشنبه با ارائه جزئیات بیشتر از طرح خود برای اشغال غزه برای نخستین بار اعتراف کرده که ذیل طرح او امکانی برای بازگشت فلسطینی‌های ساکن این منطقه به خانه‌هایشان وجود نخواهد داشت.

او در پاسخ به سؤال خبرنگار فاکس‌نیوز درباره اینکه آیا فلسطینی‌ها بعد از اتمام بازسازی غزه حق بازگشت به آنجا را خواهند داشت گفت: «خیر.»

ترامپ اضافه کرد: «نه آنها باز نمی‌گردند. چون قرار است خانه‌ای بسیار بهتری داشته باشند. به عبارت دیگر دارم از ساختن یک مکان دائمی برای آنها سخن می‌گویم.»/ فارس 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار