فرمانده ارتش و وزیر کشور پاکستان تهران را ترک کردند ادعای سنتکام: همچنان به اجرای محاصره دریایی علیه ایران ادامه می‌دهیم محسن رضایی در دیدار با عاصم منیر از تفاهم نامه اسلام آباد و تنگه هرمز گفت/ دبیر شعام: آمریکا باید رفتارش را تغییر دهد کره جنوبی از لغو رزمایش بزرگ با آمریکا خبر داد آمریکا، سوریه را از فهرست کشور‌های حامی تروریسم خارج کرد ادعای جدید نتانیاهو: ایران قصد ترور یکی از اعضای خانواده‌ام را داشت تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران / بسنت جنگ اقتصادی علیه کشور‌های جهان را آغاز کرد ترامپ: تعرفه‌های جدید علیه کانادا در راه است دیدار عاصم منیر با رئیس مجلس/ قالیباف: پیگیر شروط یادداشت تفاهم هستیم سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن: نفتکش دشمن سعودی در شمال دریای سرخ هدف قرار گرفت ادعای سنتکام درباره تداوم محاصره دریایی ایران دیدار هیأت اعزامی رهبر انقلاب با رئیس الحشد الشعبی در عراق وزارت دفاع عراق: ۹ مهر تاریخ نهایی خروج نیرو‌های بیگانه است تعویق سفر ویتکاف و کوشنر به روسیه و اوکراین جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد

ترامپ: اگر مصر و اردن طرح من درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، کمک‌های به این دو کشور را متوقف می‌کنم

ترامپ: اگر مصر و اردن طرح من درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، کمک‌های به این دو کشور را متوقف می‌کنم رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ اعلام کرد که اگر مصر و اردن درخواست او درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، آمریکا می‌تواند کمک‌های به این دو کشور را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که دونالد ترامپ قرار است با پادشاه اردن دیدار کند، رئیس‌جمهور آمریکا به قاهره و امان درباره عدم پذیرش طرح کوچ فلسطینیان و کنترل غزه توسط آمریکا هشدار داد.

به گزارش نیویورک‌تایمز، وی دوشنبه در دفتر ریاست‌جمهوری با اشاره به این مسئله به خبرنگاران گفت: «اگر آنها موافقت نکنند، من احتمالاً از کمک‌ها امتناع خواهم کرد.»

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا پیش از این مدعی شده بود که کشور‌های خاورمیانه با طرح او موافقند، مصر و اردن هر دو مخالفت خود با طرح ترامپ را اعلام نموده و بر تعلق نوار غزه به فلسطینی‌ها تأکید کرده‌اند. علاوه بر این، دیگر کشور‌های جهان و همچنین فلسطینیان نیز خروجشان از نوار غزه را کاملاً رد کرده‌اند.

«دونالد ترامپ» در هفته‌های گذشته با بیان این ادعا که غزه مکان مناسبی نیست گفته که خواستار اسکان فلسطینی‌های ساکن این منطقه در اردن، مصر و کشور‌های دیگر است.

او مدعی شده بود که خواستار بازسازی غزه و تبدیل آن به یک منطقه امن برای زندگی است. با این حال ترامپ و مقام‌های دولت او از اظهارنظر درباره اینکه آیا فلسطینی‌ها بعد از اتمام بازسازی قادر به بازگشت به منازلشان خواهند بود یا خیر امتناع کرده بودند.

دونالد ترامپ دوشنبه با ارائه جزئیات بیشتر از طرح خود برای اشغال غزه برای نخستین بار اعتراف کرده که ذیل طرح او امکانی برای بازگشت فلسطینی‌های ساکن این منطقه به خانه‌هایشان وجود نخواهد داشت.

او در پاسخ به سؤال خبرنگار فاکس‌نیوز درباره اینکه آیا فلسطینی‌ها بعد از اتمام بازسازی غزه حق بازگشت به آنجا را خواهند داشت گفت: «خیر.»

ترامپ اضافه کرد: «نه آنها باز نمی‌گردند. چون قرار است خانه‌ای بسیار بهتری داشته باشند. به عبارت دیگر دارم از ساختن یک مکان دائمی برای آنها سخن می‌گویم.»/ فارس 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار