آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن عضو هیات مذاکره‌کننده: انحصار خرید کالای آمریکایی در هیچ تفاهم و توافقی وجود ندارد دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد

ترامپ: اگر مصر و اردن طرح من درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، کمک‌های به این دو کشور را متوقف می‌کنم

ترامپ: اگر مصر و اردن طرح من درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، کمک‌های به این دو کشور را متوقف می‌کنم رئیس‌جمهور آمریکا دونالد ترامپ اعلام کرد که اگر مصر و اردن درخواست او درباره اسکان فلسطینیان را نپذیرند، آمریکا می‌تواند کمک‌های به این دو کشور را متوقف کند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۱ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، در حالی که دونالد ترامپ قرار است با پادشاه اردن دیدار کند، رئیس‌جمهور آمریکا به قاهره و امان درباره عدم پذیرش طرح کوچ فلسطینیان و کنترل غزه توسط آمریکا هشدار داد.

به گزارش نیویورک‌تایمز، وی دوشنبه در دفتر ریاست‌جمهوری با اشاره به این مسئله به خبرنگاران گفت: «اگر آنها موافقت نکنند، من احتمالاً از کمک‌ها امتناع خواهم کرد.»

در حالی که رئیس‌جمهور آمریکا پیش از این مدعی شده بود که کشور‌های خاورمیانه با طرح او موافقند، مصر و اردن هر دو مخالفت خود با طرح ترامپ را اعلام نموده و بر تعلق نوار غزه به فلسطینی‌ها تأکید کرده‌اند. علاوه بر این، دیگر کشور‌های جهان و همچنین فلسطینیان نیز خروجشان از نوار غزه را کاملاً رد کرده‌اند.

«دونالد ترامپ» در هفته‌های گذشته با بیان این ادعا که غزه مکان مناسبی نیست گفته که خواستار اسکان فلسطینی‌های ساکن این منطقه در اردن، مصر و کشور‌های دیگر است.

او مدعی شده بود که خواستار بازسازی غزه و تبدیل آن به یک منطقه امن برای زندگی است. با این حال ترامپ و مقام‌های دولت او از اظهارنظر درباره اینکه آیا فلسطینی‌ها بعد از اتمام بازسازی قادر به بازگشت به منازلشان خواهند بود یا خیر امتناع کرده بودند.

دونالد ترامپ دوشنبه با ارائه جزئیات بیشتر از طرح خود برای اشغال غزه برای نخستین بار اعتراف کرده که ذیل طرح او امکانی برای بازگشت فلسطینی‌های ساکن این منطقه به خانه‌هایشان وجود نخواهد داشت.

او در پاسخ به سؤال خبرنگار فاکس‌نیوز درباره اینکه آیا فلسطینی‌ها بعد از اتمام بازسازی غزه حق بازگشت به آنجا را خواهند داشت گفت: «خیر.»

ترامپ اضافه کرد: «نه آنها باز نمی‌گردند. چون قرار است خانه‌ای بسیار بهتری داشته باشند. به عبارت دیگر دارم از ساختن یک مکان دائمی برای آنها سخن می‌گویم.»/ فارس 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار