عراقچی: احیای مذاکرات بستگی به رویکرد آمریکا دارد رهبر علویان سوریه: به مدت ۵ روز اعتصاب می‌کنیم اوربان: اتحادیه اروپا تا سال ۲۰۳۰ جنگ با روسیه را آغاز می‌کند آمریکا به همسایه ایران جنگنده F۳۵ می‌دهد ریاست‌جمهوری عراق: از تصمیم کمیته مسدودسازی اموال اطلاع نداشتیم آمریکا فروش تراشه به ایران و چین را ممنوع می‌کند مسکو: منتظر واکنش آمریکا به گفت‌وگوی پوتین و ویتکاف هستیم پوتین: مراکز قدرت جدیدی در جهان در حال شکل‌گیری است پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است

اسرائیل آزادی اسرای فلسطینی را به دلیل تصاویر منتشر شده از خان‌یونس، به حالت تعلیق درآورد

مرکز رادیو و تلویزیون این اسرائیل به نقل از یک منبع سیاسی اعلام کرد: به دلیل تصاویر منتشر شده از خان‌یونس، تصمیم گرفتیم آزادسازی اسرای فلسطینی را به حالت تعلیق درآوریم.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 30
کد خبر: ۲۶۹۷۷۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رسانه‌های اسرائیلی اعلام کردند که مدیریت زندان‌های این رژیم عملیات آزادسازی اسرای فلسطینی را به تعلیق درآورد.

قرار بود اسرائیل در ازای آزادی اربیل یهود قصد دارد ۳۰ کودک فلسطینی و یک زن را از زندان‌های اسرائیل آزاد کند.

مدیریت زندان‌های اسرائیل امروز پنجشنبه پس از آزادسازی سه اسیر اسرائیلی اعلام کرد که طبق دستور مقامات سیاسی این رژیم روند آزادسازی اسرای فلسطینی را تا اطلاع ثانوی به حالت تعلیق درمی‌آورد؛ اقدامی که به منزله نقض قرارداد تبادل است.

امروز قرار است ۱۱۰ اسیر فلسطینی آزاد شوند.

دراین رابطه رادیوی ارتش این رژیم نیز اعلام کرد که مسوولان سیاسی دستورالعمل‌هایی را برای تعلیق روند آزادسازی اسرای فلسطینی تا اطلاع ثانوی برای مدیریت زندان‌های این رژیم صادر کردند.

برخی منابع به روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گفتند: اتوبوس‌های حامل اسرای فلسطینی به نقاطی که از آنجا به راه افتاده بودند، بازگشتند.

مرکز رادیو و تلویزیون این اسرائیل به نقل از یک منبع سیاسی اعلام کرد: به دلیل تصاویر منتشر شده از خان‌یونس، تصمیم گرفتیم آزادسازی اسرای فلسطینی را به حالت تعلیق درآوریم.

یک منبع در جنبش حماس در گفت‌و‌گو با تلویزیون العربی اعلام کرد: این موضوع را از طریق میانجی‌ها پیگیری می‌کنیم.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار