قالیباف: کشور دچار ناترازی در مدیریت است برخورد قاطع پلیس با تحصن غیرقانونی مقابل مجلس / پایان ۴۰ روز تجمع بدون مجوز پزشکیان ۱۲ قانون مصوب مجلس را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد تشریح جزییات برگزاری نماز عید فطر به امامت رهبر معظم انقلاب وزیر اطلاعات: به هر تهدیدی پاسخ محکمی می‌دهیم شمخانی: پاسخ نامه ترامپ «خویشتندارانه» است امام جمعه تهران: نامگذاری امسال جهت بستن روزنه نفوذ دشمن است / آمریکا نمی‌فهمد تهدیدات بی‌اثر خواهد بود سردار نقدی: باید برای یک عملیات بزرگ آماده شویم قطعنامه راهپیمایی روز قدس: نتانیاهو قصاب غزه باید محاکمه شود قالیباف در مراسم روز جهانی قدس: تعرض به حریم ایران جرقه در انبار باروت است پزشکیان: مدعیان حقوق بشر بگویند مردم غزه چه گناهی دارند جیش الظلم حمله به واحد گشت انتظامی ایرانشهر را بر عهده گرفت | اولین تصویر از شهید حسین تیمورپور مراسم روز جهانی قدس در تهران و سایر شهر‌های کشور آغاز شد تیراندازی به عوامل گشت انتظامی در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد رهبر معظم انقلاب: راهپیمایی امسال یکی از با عزت‌ترین راهپیمایی‌های روز قدس خواهد بود

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

در حالی‌‎که بیژن زنگنه می‌گفت، بابک زنجانی در مالزی پولی ندارد، شرکت کرسنت به سراغ اموال زنجانی در مالزی رفته و قصد دارد، آنها را به نفع خود ضبط کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 30
کد خبر: ۲۶۹۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشای سندی پس از ۹ سال مشخص کرد که معادل ۲ میلیارد دلار از دارایی بابک زنجانی در بانکی در مالزی بلوکه شده است.

با این پول می‌شد ظرف همین مدت یک پتروپالایشگاه توسعه داد و مشکل ناترازی بنزین را حل کرد.

شرکت اماراتی کرسنت در تلاش برای نقد کردن طلب خود از ایران، این پول بلوکه شده را پیدا کرده و در پی ضبط آن است.

قبل‌تر وزیر اسبق نفت بیژن زنگنه در یک مصاحبه تلویزیونی گفته بود که «بابک زنجانی پولی در بانک مالزی ندارد».

منطبق بر این سند، بانک FIIB مالزی به شرکت HK به عنوان طرف قرارداد ایرانی بابک زنجانی اعلام کرده که ۲.۰۷ میلیارد یورو دارایی از طرف بابک زنجانی به این بانک منتقل شده است.

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

کرسنت قراردادی میان ایران و یک شرکت اماراتی بود که طبق گزارش نهاد‌های نظارتی زیان‌هایی از جمله قیمت پایین فروش گاز، تثبیت قیمت به مدت طولانی و همچنین سند رسمی برای تعرض به مرز آبی میان ایران و امارات را برای کشور به همراه داشت.

معاون پیشین رئیس قوه قضائیه مصطفی سنایی‌فر توقف قرارداد کرسنت را عامل ضرر و زیان برای ایران دانسته و اخیرا در نامه‌ای نوشته است که چرا به پرونده کسانی که با توقف کرسنت عامل ضرر به کشور شدند رسیدگی نمی‌شود.

اما سجاد طاهری کارشناس انرژی در بیان علت به داوری رفتن پرونده کرسنت می‌گوید حتی اگر ایران قرارداد را به صورت حقوقی متوقف نمی‌کرد به دلیل اشتباهات آقای زنگنه و عدم توسعه میدان سلمان امکان تحویل گاز نبود.

به گفته کارشناسان اعلام رای متهمان پرونده کرنست توسط قوه قضاییه و مشخص شدن فساد در این قرارداد یکی از راهکار‌هایی است که می‌تواند با طرح در یک دادگاه بین‌المللی مانع اجرای حکم پرونده کرنست به ضرر ایران شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار