بیانیه نمایندگان مجلس درباره مذاکرات با آمریکا: جمهوری اسلامی تنها به توافقی عادلانه و رفع کامل تحریم‌ها رضایت می‌دهد قالیباف: ایران هوشمندانه عمان را به عنوان واسطه مذاکرات انتخاب کرد دیدار مشاور امنیت ملی عراق و قاآنی در بغداد رئیس جمهوری وارد کرمانشاه شد سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

در حالی‌‎که بیژن زنگنه می‌گفت، بابک زنجانی در مالزی پولی ندارد، شرکت کرسنت به سراغ اموال زنجانی در مالزی رفته و قصد دارد، آنها را به نفع خود ضبط کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 30
کد خبر: ۲۶۹۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشای سندی پس از ۹ سال مشخص کرد که معادل ۲ میلیارد دلار از دارایی بابک زنجانی در بانکی در مالزی بلوکه شده است.

با این پول می‌شد ظرف همین مدت یک پتروپالایشگاه توسعه داد و مشکل ناترازی بنزین را حل کرد.

شرکت اماراتی کرسنت در تلاش برای نقد کردن طلب خود از ایران، این پول بلوکه شده را پیدا کرده و در پی ضبط آن است.

قبل‌تر وزیر اسبق نفت بیژن زنگنه در یک مصاحبه تلویزیونی گفته بود که «بابک زنجانی پولی در بانک مالزی ندارد».

منطبق بر این سند، بانک FIIB مالزی به شرکت HK به عنوان طرف قرارداد ایرانی بابک زنجانی اعلام کرده که ۲.۰۷ میلیارد یورو دارایی از طرف بابک زنجانی به این بانک منتقل شده است.

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

کرسنت قراردادی میان ایران و یک شرکت اماراتی بود که طبق گزارش نهاد‌های نظارتی زیان‌هایی از جمله قیمت پایین فروش گاز، تثبیت قیمت به مدت طولانی و همچنین سند رسمی برای تعرض به مرز آبی میان ایران و امارات را برای کشور به همراه داشت.

معاون پیشین رئیس قوه قضائیه مصطفی سنایی‌فر توقف قرارداد کرسنت را عامل ضرر و زیان برای ایران دانسته و اخیرا در نامه‌ای نوشته است که چرا به پرونده کسانی که با توقف کرسنت عامل ضرر به کشور شدند رسیدگی نمی‌شود.

اما سجاد طاهری کارشناس انرژی در بیان علت به داوری رفتن پرونده کرسنت می‌گوید حتی اگر ایران قرارداد را به صورت حقوقی متوقف نمی‌کرد به دلیل اشتباهات آقای زنگنه و عدم توسعه میدان سلمان امکان تحویل گاز نبود.

به گفته کارشناسان اعلام رای متهمان پرونده کرنست توسط قوه قضاییه و مشخص شدن فساد در این قرارداد یکی از راهکار‌هایی است که می‌تواند با طرح در یک دادگاه بین‌المللی مانع اجرای حکم پرونده کرنست به ضرر ایران شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار