تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

در حالی‌‎که بیژن زنگنه می‌گفت، بابک زنجانی در مالزی پولی ندارد، شرکت کرسنت به سراغ اموال زنجانی در مالزی رفته و قصد دارد، آنها را به نفع خود ضبط کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۲ - ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 30
کد خبر: ۲۶۹۷۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ افشای سندی پس از ۹ سال مشخص کرد که معادل ۲ میلیارد دلار از دارایی بابک زنجانی در بانکی در مالزی بلوکه شده است.

با این پول می‌شد ظرف همین مدت یک پتروپالایشگاه توسعه داد و مشکل ناترازی بنزین را حل کرد.

شرکت اماراتی کرسنت در تلاش برای نقد کردن طلب خود از ایران، این پول بلوکه شده را پیدا کرده و در پی ضبط آن است.

قبل‌تر وزیر اسبق نفت بیژن زنگنه در یک مصاحبه تلویزیونی گفته بود که «بابک زنجانی پولی در بانک مالزی ندارد».

منطبق بر این سند، بانک FIIB مالزی به شرکت HK به عنوان طرف قرارداد ایرانی بابک زنجانی اعلام کرده که ۲.۰۷ میلیارد یورو دارایی از طرف بابک زنجانی به این بانک منتقل شده است.

کرسنت دلار‌های گمشده بابک زنجانی را پیدا کرد + عکس سند

کرسنت قراردادی میان ایران و یک شرکت اماراتی بود که طبق گزارش نهاد‌های نظارتی زیان‌هایی از جمله قیمت پایین فروش گاز، تثبیت قیمت به مدت طولانی و همچنین سند رسمی برای تعرض به مرز آبی میان ایران و امارات را برای کشور به همراه داشت.

معاون پیشین رئیس قوه قضائیه مصطفی سنایی‌فر توقف قرارداد کرسنت را عامل ضرر و زیان برای ایران دانسته و اخیرا در نامه‌ای نوشته است که چرا به پرونده کسانی که با توقف کرسنت عامل ضرر به کشور شدند رسیدگی نمی‌شود.

اما سجاد طاهری کارشناس انرژی در بیان علت به داوری رفتن پرونده کرسنت می‌گوید حتی اگر ایران قرارداد را به صورت حقوقی متوقف نمی‌کرد به دلیل اشتباهات آقای زنگنه و عدم توسعه میدان سلمان امکان تحویل گاز نبود.

به گفته کارشناسان اعلام رای متهمان پرونده کرنست توسط قوه قضاییه و مشخص شدن فساد در این قرارداد یکی از راهکار‌هایی است که می‌تواند با طرح در یک دادگاه بین‌المللی مانع اجرای حکم پرونده کرنست به ضرر ایران شود./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده