پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

احتمال تشییع سید حسن نصرالله در روز ۵ اسفند

برخی منابع از احتمال تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله در روز یکشنبه ۲۳ فوریه خبر داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 31
کد خبر: ۲۶۹۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر، برخی منابع از احتمال تشییع پیکر شهید سید حسن نصرالله در روز یکشنبه ۲۳ فوریه [۵ اسفند]خبر داده‌اند.

هنوز رسما این خبر اعلام نشده، اما پیشتر یک مقام رسمی حزب الله از تشییع سید حسن نصرالله در نیمه دوم فوریه خبر داده بود./ شفقنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار