سازمان اطلاعات سپاه: شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی در داخل کشور متلاشی شد پزشکیان: مجلس در تصویب بودجه به فکر معیشت جامعه باشد/حق نداریم برای مردم قیافه بگیریم/هرکس نمی‌خواهد خدمت کند از دولت برود حضور پزشکیان در مجلس؛ بررسی عملکرد یکساله دولت در اجرای قانون برنامه هفتم توسعه تسلیت رهبر انقلاب به خانواده صابر کاظمی نماینده اردکان: طرح «اینترنت تخصصی» در برخی دانشگاه‌ها در حال اجراست روند قدرت یابی مریم رجوی در فرقه منافقین یارانه این سه دهک حذف می‌شود + فیلم پزشکیان سه‌شنبه به مجلس می‌رود خطیب‌زاده: ایران هرگز از دیپلماسی رویگردان نبوده است واکنش رئیس‌جمهور به نرخ بالای تورم: باید دولت را کوچک کنیم تا بتوانیم هزینه‌ها را کاهش دهیم طحان‌نظیف: داوطلبان انتخابات میان‌دوره‌ای خبرگان نیاز به استفعا ندارند کنایه عراقچی به سخنان نتانیاهو: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی است خطیب‌زاده: دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان نسل‌کشی در فلسطین تشکیل شود قالیباف: کشورهای مسلمان در مقابل رژیم صهیونیستی از قدرت استفاده کنند ابوترابی: همه‌ی دستگاه‌ها هزینه‌ها را کاهش دهند/ لزوم اصلاح نظام بانکی

سید حسن خمینی: مسئولان گرفتار سفره چرب پولدار‌ها نشوند

تولیت حرم حضرت امام خمینی (ره) گفت: خدا نکند من آخوند و شما مسئولان گرفتار سفره چرب پولدار‌ها شویم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۵ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۶۹۹۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، حجت الاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی در مراسم تجدید بیعت نمایندگان مجلس شورای اسلامی با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره) در حرم ایشان اظهار کرد: این روزها، ایام بسیار مهمی است و می‌تواند یادآور مجاهدت‌ها و ایثار و آرمان تاریخی مردم ایران باشد. به همه شهدای انقلاب اسلامی و به خصوص شهدای مجلس شورای اسلامی ادای احترام می‌کنیم.

 

وی ادامه داد: یک بیتی از اقبال لاهوری وجود دارد که به اشتباه به حافظ نسبت داده می‌شود. اقبال، شاعر فارسی‌گو است که شعر به فارسی می‌گفت، ولی فارسی نمی‌توانست حرف بزند. این بیت این است که «حسن ز بصره بلال از حبش سهیل از روم/ ز خاک مکه ابوجهل این چه بوالعجبی است» این خاصیت دنیا است. در دنیا دل‌هایی هستند که جذب شخصیت‌های بزرگ می‌شوند که نمونه بارز تاریخی آن اویس قرنی است. برخی پیامبر (ص) را می‌دیدند و ایمان نمی‌آوردند یا نمی‌فهمیدند.

 

تولیت حرم حضرت امام خمینی (ره) افزود: امام بزرگوار ما و انقلاب اسلامی هم همینطور است. شهیدی مثل مرحوم سیدحسن نصرالله در آن سوی دنیا تحت تاثیر این انقلاب قرار می‌گیرد و جذب شخصیت امام (ره) می‌شود، اما کسانی هستند در همین‌جا که ایمان نمی‌آورند. عمر سعد هم می‌فهمید امام حسین (ع) چه جایگاهی دارد، اما به خاطر وعده مُُلک ری با امام جنگید.

 

وی خاطرنشان کرد: در انقلاب اسلامی مانند همه انقلاب‌های تاریخ یک گروهی مومن و یک گروهی کافر به انقلاب بودند. از دورترین نقطه کشور تا خود تهران همه دور یک مرجع دینی جذب شدند، ولی کسانی هم بودند که ایمان نیاوردند. با این حال ادامه این نهضت در دنیا وجود دارد. در غزه و یمن فرزندان این انقلاب حضور دارند و جوهره وجود امام (ره) افراد را در طول تاریخ و جغرافیا دور او جمع کرد.

 

سیدحسن خمینی درباره وظایف امروز مسئولان نسبت به انقلاب اسلامی، گفت: به آنچه امام آن روز به یارانش گفت عمل کنید. از هم نپاشید، فرقه فرقه و دسته دسته نشوید، اختلاف داشته باشید، ولی دعوا نکنید. بدانید همه سر سفره مردم ایران نشسته‌ایم و محرومین و مستضعفین را فراموش نکنیم.

 

وی ادامه داد: امام مدام از مستضعفین، اسلام، فقرا و پابرهنگان یاد می‌کردند و خدا نکند من آخوند و شما مسئولان گرفتار سفره چرب پولدار‌ها شویم. به فقرا توجه کنیم و شعار ندهیم. بیش از هر چیز به قلب خود بپردازیم. علت اینکه دهه ۶۰ که ما قدرت و تجربه امروز را نداشتیم، ولی طوفان کردیم این بود که دل‌هایمان محکم‌تر بود. کسی که صبح برای شهادت از خواب بلند می‌شود، نمی‌ترسد./ ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار