این پیشنهاد را جدی بگیرید تدوام آلودگی هوا در کلانشهرها / ورود سامانه بارشی به کشور از اواخر وقت فردا اختلال اینترنت در ایران؛ کاهش سرعت و ناپایداری در برخی شهر‌ها امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز مجازی شد امتحانات واحد‌های دانشگاه آزاد استان تهران مجازی شد آموزش در تمامی مقاطع تحصیلی آبیک فردا تعطیل شد زمان ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون دانشجو اعلام شد دادستان سبزوار: عناصر خرابکار و برهم‌زنندگان امنیت در سبزوار دستگیر شدند غیرحضوری شدن امتحانات؛ علت تجمع دانشجویان دانشگاه آزاد قم مهلت ثبت نام آزمون‌های ارزشیابی علمی رشته‌های علوم پزشکی تمدید شد مراقب لینک‌های جعلی باشید/ پیامک «واریز کالابرگ» می‌تواند حساب شما را خالی کند بلاتکلیفی فوق‌العاده خاص معلمان در بودجه ۱۴۰۵ ورود سامانه بارشی از جمعه شب به کشور نوروبیون داروی عمومی نیست / هشدار درباره تزریق خودسرانه ویتامین‌ها دستگیری شرور فراری در شاهرود؛ انواع سلاح سرد کشف شد فعالیت مراکز آموزشی قزوین ۱۷ دی غیرحضوری است

کشف ۵۰ میلیارد کالای قاچاق در پایتخت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی قاچاق در انباری در جنوب شهر تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری گفت: با دریافت گزارشی مبنی بر دپوی مقادیری کالای قاچاق در انباری حوالی اتوبان تهران-قم، بررسی موضوع در اختیار تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت و با تایید صحت خبر، نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ توضیح داد: با شناسایی هویت مالک انبار و هماهنگی‌های قضائی، تیم عملیات این پلیس به محل اعزام شدند و در بازرسی از آن مکان ۱۲ دستگاه لوازم خانگی، ۸۷۶ عدد لوازم یدکی، ۱۱۰ عدد البسه و ۲۶ هزار و ۲۰۶ قلم انواع بلوریجات خارجی قاچاق کشف کردند.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه مالک انبار دستگیر شد و تحت پی جویی‌های اولیه قرار گرفت، عنوان داشت: متهم معترف شد که کالای کشف شده را از شهر‌های جنوبی کشور به اطراف تهران منتقل و سپس با استفاده از خودرو‌های وانت به محل انبار منتقل کرده است.

 

سرهنگ افشاری تصریح کرد: کلیه اموال کشف شده فاقد فاکتور و مجوز‌های گمرکی بودند که با دستور قضائی انبار پلمب شد و متهم به این پلیس انتقال یافت.

 

وی در ادامه اظهار داشت: با تکمیل پرونده تحقیقاتی، کالا‌های کشف شده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی شد.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران گفت: کارشناسان ارزش کالای کشف شده را به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

 

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: یکی از وظایف ذاتی پلیس مبارزه با پدیده شوم قاچاق به هر شکل ممکن است و با توجه به تاثیر منفی این پدیده بر اقتصاد کشور، کارکنان زحمت‌کش و ولایتمدار این پلیس با تلاش شبانه‌روزی و با قدرت تمام با هرگونه قاچاق، مقابله و مبارزه می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر