وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید! واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی

کشف ۵۰ میلیارد کالای قاچاق در پایتخت

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی قاچاق در انباری در جنوب شهر تهران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۸ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ کارآگاه مهدی افشاری گفت: با دریافت گزارشی مبنی بر دپوی مقادیری کالای قاچاق در انباری حوالی اتوبان تهران-قم، بررسی موضوع در اختیار تیمی از کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی تهران قرار گرفت و با تایید صحت خبر، نتیجه تحقیقات انجام شده به مرجع قضائی منعکس شد.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ توضیح داد: با شناسایی هویت مالک انبار و هماهنگی‌های قضائی، تیم عملیات این پلیس به محل اعزام شدند و در بازرسی از آن مکان ۱۲ دستگاه لوازم خانگی، ۸۷۶ عدد لوازم یدکی، ۱۱۰ عدد البسه و ۲۶ هزار و ۲۰۶ قلم انواع بلوریجات خارجی قاچاق کشف کردند.

 

این مقام انتظامی با بیان اینکه مالک انبار دستگیر شد و تحت پی جویی‌های اولیه قرار گرفت، عنوان داشت: متهم معترف شد که کالای کشف شده را از شهر‌های جنوبی کشور به اطراف تهران منتقل و سپس با استفاده از خودرو‌های وانت به محل انبار منتقل کرده است.

 

سرهنگ افشاری تصریح کرد: کلیه اموال کشف شده فاقد فاکتور و مجوز‌های گمرکی بودند که با دستور قضائی انبار پلمب شد و متهم به این پلیس انتقال یافت.

 

وی در ادامه اظهار داشت: با تکمیل پرونده تحقیقاتی، کالا‌های کشف شده تحویل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی شد.

 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران گفت: کارشناسان ارزش کالای کشف شده را به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال برآورد کرده‌اند.

 

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: یکی از وظایف ذاتی پلیس مبارزه با پدیده شوم قاچاق به هر شکل ممکن است و با توجه به تاثیر منفی این پدیده بر اقتصاد کشور، کارکنان زحمت‌کش و ولایتمدار این پلیس با تلاش شبانه‌روزی و با قدرت تمام با هرگونه قاچاق، مقابله و مبارزه می‌کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار