عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

سفیر کانادا: در جنگ تجاری با ترامپ محکم می‌ایستیم

سفیر کانادا: در جنگ تجاری با ترامپ محکم می‌ایستیم سفیر کانادا در واشنگتن اعلام کرد که اتاوا در جنگ تجاری با دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا پس از اعمال تعرفه‌های ۲۵ درصدی، محکم خواهد ایستاد.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۹ - ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 02
کد خبر: ۲۷۰۰۳۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ کریستن هیلمن امروز یکشنبه در گفت‌و‌گو با شبکه‌ای‌بی‌سی نیوز بیان کرد که کانادا امیدوار است تعرفه‌های سنگین اعمال شده توسط دولت ترامپ در روز سه‌شنبه اجرایی نشود.

وی با اینحال تاکید کرد که عموم مردم کانادا انتظار دارند که دولت در مناقشه تجاری با آمریکا محکم بایستد.

کانادا روز شنبه به سرعت تعرفه‌هایی را بر صد‌ها میلیارد دلار از صادرات آمریکا از جمله میوه‌ها و آب میوه‌ها اعمال کرد و در همان روزی که ترامپ تعرفه‌های ۱۰ تا ۲۵ درصدی را بر واردات کانادا، مکزیک و چین وضع کرد، اقدام متقابل انجام داد.

ترامپ اتاوا و مکزیکوسیتی را به ناتوانی در جلوگیری از گسترش مواد مخدر و مهاجرت غیرقانونی به آمریکا مقصر دانسته است، اتهاماتی که آنها رد می‌کنند.

سفیر کانادا به ان‌بی‌سی نیوز گفت: من فکر می‌کنم مردم کانادا انتظار دارند که دولت ما محکم بایستد و از خود دفاع کند.

وی اضافه کرد: ما به هیچ وجه علاقه‌ای به تشدید تنش نداریم، اما فکر می‌کنم که تقاضای بسیار قوی از دولت ما وجود خواهد داشت تا اطمینان حاصل شود که ما از توافقی که با آمریکا منعقد کرده‌ایم دفاع کنیم.

ترامپ متعهد شده است که این تعرفه‌ها را تا پایان آنچه وی یک وضعیت اضطراری ملی در مورد فنتانیل و مهاجرت غیرقانونی عنوان کرده، حفظ نماید.

هیلمن همچنین گفت که مقامات هر دو کشور به امید جلوگیری از اعمال تعرفه‌ها به دیدار و گفت‌و‌گو ادامه می‌دهند.

او افزود که امیدوار است مصرف کنندگان آمریکایی بفهمند که کانادا با اکراه اقدامات متقابل دردناک را اعمال می‌کند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار