حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترکیه: آمریکا رویکردی دوگانه در برابر تروریست ها دارد

ترکیه در واکنش به نام نبردن از گروه تروریستی فتو و ی.پ.گ و شاخه سیاسی آن پ.ی.د در گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ تصریح کرد که این یکی از بارزترین نمونه رویکرد دوگانه در برابر گروه‌های تروریستی است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، در پی نشست کابینه ریاست جمهوری ترکیه که به ریاست رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور این کشور برگزار شد، بیانیه ای در رابطه با گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ منتشر شد.

 

در این بیانیه تصریح شده است: عدم ذکر نام‌های گروه تروریستی فتو ( که تحت نظر فتح اله گولن فعال ناراضی ترک و عامل اصلی کودتای ۱۵ جولای ۲۰۱۶ در آمریکا بسر می برد) و ی.پ.گ و شاخه سیاسی آن پ.ی.د که هر دو شاخه گروه تروریستی پ.ک.ک در سوریه هستند، در گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ یکی از بارزترین نمونه رویکرد دوگانه نسبت به گروه‌های تروریستی است.

 

در این بیانیه آمده است: ترکیه از سال ۱۹۸۴ تاکنون بدون هیچ وقفه ای با تروریسم جدایی طلب مبارزه کرده است. ترکیه در معرض حملات گروه‌های مختلف تروریستی در سطح جهان از جمله آسالا قرار داشته است. در سال‌های اخیر، بروز بحران انسانی در سوریه علاوه بر داعش منجر به تشکیل ی.پ.گ شاخه گروه تروریستی پ.ک.ک در منطقه ما شده است.

 

همچنین در ادامه بیانیه تصریح شده است: ترکیه در عین حال که میزبان حدود چهار میلیون پناهجوی است با گروه‌های تروریستی نیز مبارزه می کند. طی عملیات های درون مرزی و برون مرزی همچون سپر فرات، شاخه زیتون و چشمه صلح مناطق بسیاری را از حضور تروریست های داعش، پ.ک.ک و ی.پ.گ پاکسازی کرده و بسیاری از آنها را به هلاکت رساندیم. همچنین با فرقه تروریستی فتو که عامل کودتای نافرجام ۱۵ جولای است نیز مبارزه بسیار موفقی پیش برده ایم.

 

همچنین تاکید شده است: هرگام ترکیه در راستای مبارزه با تروریسم و خنثی کردن تروریست ها است. این مبارزه ترکیه، علاوه بر تامین امنیت مرزی خود در راستای صلح و آینده همه دوستانش به ویژه متحدینش در ناتو صورت می گیرد. با این حال نام گروه تروریستی فتو و ی.پ.گ و شاخه سیاسی آن پ.ی.د که هر دو شاخه گروه تروریستی پ.ک.ک در سوریه هستند، در گزارش وزارت خارجه آمریکا درباره تروریسم در سال ۲۰۱۸ ذکر نشده است که این یکی از بارزترین نمونه رویکرد دوگانه نسبت به گروه های تروریستی است.

 

در ادامه آمده است: ایالات متحده که با استناد به ضرورت مبارزه با تروریسم در سراسر جهان فعالیت می کند، بعد از این گزارش٬ دیگر در زمینه تروریسم حرفی برای گفتن به کسی ندارد. ترکیه با عزمی راسخ به مبارزه خود با تمامی گروه های تروریستی از جمله؛ داعش٬ پ.ک.ک، فتو و پ.ی.د ادامه خواهد داد.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار