عراقچی و البوسعیدی در ژنو دیدار کردند سفیر جدید ایران در لبنان به زودی عازم بیروت می‌شود / سوابق محمدرضا رئوف شیبانی آکسیوس: واشنگتن خواهان توافق هسته‌ای دائمی با ایران است درگیری گارد ساحلی کوبا با یک قایق آمریکایی با ۴ کشته پایان یافت هلند پرواز‌های خود به سرزمین‌های اشغالی را متوقف کرد البرادعی: جنگ با ایران هزینه‌های وحشتناکی خواهد داشت وزرای خارجه ایران و عمان امشب در ژنو رایزنی می‌کنند آکسیوس: ترامپ با زلنسکی تلفنی گفت‌و‌گو کرد عراقچی: معتقدم فردا در ژنو امکانی برای رسیدن به توافق وجود دارد / ما عمداً برد موشک‌های خود را به ۲۰۰۰ کیلومتر محدود کرده‌ایم؛ این فقط برای دفاع از خودمان است هواپیمای نظامی آمریکا دچار حادثه شد/ زخمی شدن ۵ سرنشین آن فایننشال تایمز: سقف توان آمریکا برای حمله شدید به ایران ۵ روز است افزودن نام چند فرد، نهاد و کشتی به فهرست تحریم‌های ضدایرانی ایالات متحده سناتور آمریکایی: توافق با تهران امکان‌پذیر است هشدار حزب الله لبنان نسبت به هدف قرار دادن نظام جمهوری اسلامی ایران ونس: به‌دنبال راه‌حل دیپلماتیک با ایران هستیم

واشنگتن‌پست: دیگر صحبت از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نیست

واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی نوشت که در دولت جدید آمریکا دیگر صحبت از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مطرح نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی با اشاره به دیدار پیش روی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی که نخواست نامش فاش شود، نوشت که دیگر بین واشنگتن و تل‌آویو بحث حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مطرح نیست.

 

واشنگتن‌پست که این فرد را یکی از مقامات «زن» رژیم صهیونیستی معرفی کرده است، به نقل از وی نوشت: نتانیاهو در تلاش است تا از مرحله دوم توافق صلح در غزه، چیز متفاوت به دست بیاورد یا از ترامپ تضمین بگیرد که حماس نمی‌تواند بخشی از حاکمیت غزه جدید باشد!

 

این روزنامه همچنین با اشاره به اینکه رویکرد نتانیاهو و ترامپ درباره ایران روشن نیست، به نقل از مقام مذکور اضافه کرد: دیگر صحبت از حمله به ایران مطرح نیست. دولت جدید(آمریکا) بر هدفی متفاوت در منطقه متمرکز است؛ هدفی که لازمه آن پایان جنگ است.

 

روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از منابع خبری اعلام کرد که نتانیاهو در راستای مانع تراشی در روند مذاکرات آتش‌بس در غزه قصد دارد تا رونین بار، رئیس سرویس جاسوسی شاباک را از هیئت مذاکره کننده اسرائیل جدا کند، چرا که به وی و برخی دیگر از اعضای این تیم اطمینان ندارد.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نتانیاهو در جریان دیدار امروز خود با ترامپ تلاش خواهد کرد زمان بیشتری برای تضمین استمرار ائتلاف کابینه اسرائیل خریداری کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار