عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

واشنگتن‌پست: دیگر صحبت از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران نیست

واشنگتن‌پست به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی نوشت که در دولت جدید آمریکا دیگر صحبت از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مطرح نیست.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۰۶

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه واشنگتن‌پست در گزارشی با اشاره به دیدار پیش روی دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی، به نقل از یک مقام رژیم صهیونیستی که نخواست نامش فاش شود، نوشت که دیگر بین واشنگتن و تل‌آویو بحث حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران مطرح نیست.

 

واشنگتن‌پست که این فرد را یکی از مقامات «زن» رژیم صهیونیستی معرفی کرده است، به نقل از وی نوشت: نتانیاهو در تلاش است تا از مرحله دوم توافق صلح در غزه، چیز متفاوت به دست بیاورد یا از ترامپ تضمین بگیرد که حماس نمی‌تواند بخشی از حاکمیت غزه جدید باشد!

 

این روزنامه همچنین با اشاره به اینکه رویکرد نتانیاهو و ترامپ درباره ایران روشن نیست، به نقل از مقام مذکور اضافه کرد: دیگر صحبت از حمله به ایران مطرح نیست. دولت جدید(آمریکا) بر هدفی متفاوت در منطقه متمرکز است؛ هدفی که لازمه آن پایان جنگ است.

 

روزنامه صهیونیستی معاریو به نقل از منابع خبری اعلام کرد که نتانیاهو در راستای مانع تراشی در روند مذاکرات آتش‌بس در غزه قصد دارد تا رونین بار، رئیس سرویس جاسوسی شاباک را از هیئت مذاکره کننده اسرائیل جدا کند، چرا که به وی و برخی دیگر از اعضای این تیم اطمینان ندارد.

 

شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز گزارش داد که نتانیاهو در جریان دیدار امروز خود با ترامپ تلاش خواهد کرد زمان بیشتری برای تضمین استمرار ائتلاف کابینه اسرائیل خریداری کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده