ترامپ: ایران به‌شدت خواهان توافق است! / سرمایه‌گذاری عربستان به یک تریلیون دلار می‌رسد آمریکا با سوریه تفاهم‌نامه گازی امضا کرد غریب‌آبادی: شایعات درباره مذاکرات محرمانه ایران و آژانس صحت ندارد بیانیه وزارت امور خارجه درباره قطعنامه شورای امنیت مرتبط با غزه بن سلمان: برای ایران مفید است که با ایالات متحده به توافق برسد غریب‌آبادی: ایران سیاست منطقه‌گرایی را از خزر شروع کرده است پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود

دیدار هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی

خانم جنین هنیس پلاسخارت هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد در امور لبنان که به منظور رایزنی با مقام‌های کشورمان در خصوص تحولات لبنان به تهران سفر کرده است، امروز با سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه دیدار کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 04
کد خبر: ۲۷۰۲۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر امور خارجه در این دیدار با تبیین سیاست اصولی، ثابت و قاطع جمهوری اسلامی ایران در حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان، از تکمیل فرآیند سیاسی و انتخاب رئیس جمهور جدید در این کشور در نتیجه توافق ملی و با مشارکت و نقش‌آفرینی موثر همه گروه‌ها و طیف‌های سیاسی لبنان ابراز خرسندی کرد و بر اهمیت حفظ فضای تفاهم ملی در مرحله تشکیل دولت جدید تاکید نمود.

وزیر امور خارجه تصریح کرد که شرایط کنونی لبنان و حزب‌الله شبیه تحولات بعد از جنگ ۳۳ روزه و تجاوز سال ۲۰۰۶ اسرائیل است و علی‌رغم تجاوز و جنایت‌های شنیع رژیم صهیونیستی، حزب‌الله لبنان به عنوان یک نیروی ریشه‌دار و مقتدر حضور و اثرگذاری خود را در عرصه تحولات لبنان حفظ و تقویت کرده است.

وزیر امور خارجه با خطرناک توصیف کردن نقض‌های مکرر آتش‌بس از سوی رژیم صهیونیستی، بر ضرورت ایفای نقش فعال و موثر سازمان ملل متحد برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور توقف تجاوزات و عقب‌نشینی فوری این رژیم از مناطق اشغالی لبنان و همچنین تسریع و تسهیل در روند ارسال کمک‌های بشردوستانه به آوارگان و کمک به روند بازسازی مناطق خسارت دیده تاکید کرد.

هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل متحد برای لبنان نیز در این دیدار با ارائه گزارشی از رایزنی‌های اخیر منطقه‌ای و بین‌المللی خود، بر تداوم ایفای نقش موثر و فعال ایران در کمک به تامین ثبات و امنیت پایدار در لبنان و منطقه تاکید کرد.

خانم پلاسخارت ابراز امیدواری نمود که با تعهد طرفین به توافق آتش‌بس، زمینه برقراری ثبات و امنیت پایدار و کمک‌رسانی به آورگان و بازسازی مناطق جنگ‌زده فراهم گردد. / تسنیم

کلمات کلیدی: عراقچی لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار