العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

عراقچی: به‌زودی شاهد پیروزی نهایی جبهه مقاومت خواهیم بود

وزیر خارجه کشورمان در پیام تبریک به شیخ نعیم قاسم تصریح کرد: به‌زودی شاهد پیروزی نهایی جبهه مقاومت در نبرد با محور شرارت و ترور خواهیم بود و دوست و دشمن اقرار خواهند کرد که مقاومت زنده است و زنده خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۴ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران طی پیامی به حجت الاسلام و المسلمین «شیخ نعیم قاسم» انتخاب وی را به عنوان دبیرکل حزب‌الله لبنان تبریک گفت.

متن پیام سید عباس عراقچی به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

برادر عزیز و دانشمند مجاهد جناب حجة الاسلام و المسلمین شیخ نعیم قاسم
دبیر کل محترم حزب الله لبنان

سلام علیکم
انتخاب شایسته جنابعالی با سوابق درخشان علمی و مبارزاتی در لبنان و جهان اسلام به عنوان دبیرکل جدید جنبش مقاومت اسلامی لبنان از سوی شورای حزب الله و به جانشینی شهید والامقاوم و قهرمان، جناب سید حسن نصرالله رحمة الله علیه را صمیمانه تبریک میگویم.

بی شک، این انتخاب ارزشمند فصل جدیدی از حیات مبارک مقاومت اسلامی لبنان را در عرصه مبارزه با رژیم تروریستی صهیونیستی رقم زده و شجره طیبه مقاومت در لبنان در دوره دبیرکلی جنابعالی قویتر و پربارتر از گذشته به حیات خود ادامه خواهد داد.

اعتقاد و ایمان واثق دارم که به یاری حضرت حق و با رشادت جوانان عزیز لبنان در خطوط مقدم جهاد و مبارزه، به زودی شاهد پیروزی نهایی جبهه مقاومت در نبرد با محور شرارت و ترور خواهیم بود و دوست و دشمن اقرار خواهند کرد که مقاومت زنده است و زنده خواهد بود و خون پاک رهبران مقاومت، الهام بخش و راهنمای جوانان نسل امروز و نسل‌های آینده خواهد ماند.

از خداوند متعال برای جنابعالی سلامتی و موفقیت روز افزون، برای امت بزرگ اسلامی به ویژه ملت قهرمان و مبارز لبنان، بهروزی، سربلندی، نصرت الهی و پیروزی نهایی را مسئلت داریم.»/ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر