حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند! نتانیاهو از طریق پست شبکه اجتماعی ترامپ مطلع شد حمله گسترده منتفی شده‌است / اسرائیل: از روند تصمیم‌گیری آمریکا در خصوص ایران کنار گذاشته شده‌ایم کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند

عراقچی در بیروت: ایران از لبنان برای مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کامل خواهد کرد

عراقچی در بیروت: ایران از لبنان برای مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کامل خواهد کرد وزیر امورخارجه کشورمان در نشست خبری مشترک در بیروت گفت: جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌های لبنان برای مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کامل خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۴ - ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 04
کد خبر: ۲۵۹۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، سیدعباس عراقچی وزیر امورخارجه کشورمان در نشست خبری مشترک در بیروت گفت: جمهوری اسلامی ایران از تلاش‌های لبنان برای مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی حمایت کامل خواهد کرد.

وی افزود: امروز رایزنی‌های بسیار خوب و مفیدی را با جناب آقای میقاتی نخست وزیر محترم و آقای نبی بری رئیس مجلس محترم لبنان داشتم.

وزیر امور خارجه کشورمان بیان کرد: صحبت‌های بسیار خوبی بود و در رابطه با تحولات اخیر در لبنان تبادل نظر داشتیم. در این ملاقات‌ها من تاکید کردم ایران در کنار لبنان است؛ و در کنار لبنان خواهد ماند ایران در کنار مقاومت است.

عراقچی افزود: مطمئن هستیم جنایات رژیم صهیونیستی همچون گذشته شکست خواهد خورد و ملت لبنان پیروز خواهد شد.

امور خارجه کشورمان در پاسخ به پرسش خبرنگاری مبنی بر اینکه توضیح شما برای کسانی که می‌گویند ایران لبنان را فروخت چه هست و فکر می‌کنید مسئله بین ایران و اسرائیل به کجا خواهد کشید، آیا ایران پایگاه‌های آمریکا را بمباران خواهد کرد، گفت: حضور من در بیروت در این شرایط دشوار و در حالی که هر شب و هر لحظه رژیم صهیونیستی بیروت را بمباران می‌کند خود بهترین نشانه است که جمهوری اسلامی ایران همچنان محکم و استوار پشت سر حزب الله خواهد بود؛ و به حمایت از شیعیان لبنان و مردم لبنان ادامه خواهد داد.

حمله به اسرائیل دفاع از خود مطابق منشور ملل متحد بود

وزیر امور خارجه کشورمان در نشست خبری مشترک در بیروت همچنین در پاسخ به پرسش دیگری به حملات ایران به رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: در مورد موشک‌هایی که علیه رژیم اسرائیل مورد حمله قرار گرفت، چند نکته عرض می‌کنم. این حمله دقیقاً دفاع از خود بود، دفاع مشروع بر اساس اصول منشور ملل متحد.

عراقچی بیان کرد: ما شروع کننده حمله نبودیم بلکه به تهاجم اسرائیل به خاک ایران به سفارت ایران در دمشق و به حمله علیه اهداف ایران پاسخ دادیم.

وی افزود: برخلاف اسرائیل که اهداف مردمی و خانه‌های مسکونی و زنان و کودکان را مورد حمله قرار می‌دهد ما فقط به مراکز نظامی و امنیتی آن رژیم حمله کردیم.

اگر اسرائیل ادامه دهد پاسخ ما سخت‌تر خواهد بود

وزیر امور خارجه بیان کرد: ما قصد ادامه نداریم مگر اینکه رژیم صهیونیستی بخواهد حملات خودش را ادامه دهد. اگر اسرائیل هرگونه اقدام دیگری علیه ایران بکند اقدام ما از آن سخت‌تر خواهد بود و ما حتماً پاسخ خواهیم داد. پاسخ ما متناسب و کاملاً حساب شده خواهد.

از تلاش‌های کشور‌ها برای آتش بس در لبنان حمایت می‌کند

عراقچی در پاسخ به این پرسش که آیا سفر شما سفر عادی و روتین است و یا پیام‌های به خصوص و اطمینان خاطر برای لبنان به همراه دارید، گفت: شرایط لبنان عادی نیست که سفر من یک سفر عادی باشد. در مورد آتش بس من با مسئولین لبنانی صحبت کردم؛ و با دیگر کشور‌ها نیز در تماس هستیم تا یک آتش بس برقرار شود. ما از تلاش‌هایی که برای آتش بس صورت می‌گیرد حمایت می‌کنیم.

آتش بس باید به طور همزمان در لبنان و غزه باشد

وزیر امور خارجه با تاکید بر اینکه به شرط آنکه حقوق مردم لبنان در آتش بس رعایت شود، آتش و حمایت خواهیم کرد ادامه داد: به شرط آنکه این آتش بس حقوق مردم لبنان را رعایت کند و مورد تأیید جبهه مقاومت باشد از آن حمایت می‌کنیم؛ و البته باید این آتش بس به طور همزمان در غزه اجرا شود./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار