بهشت بر این سه گروه حرام است مهران مدیری در بیمارستان بستری شد؛ جزئیات عمل جراحی و علت بیماری جزییات ثبت نام عمره / زمان و جزئیات اعزام زائران عمره چرا امام رضا(ع) به «عالم آل محمد» شهرت یافت؟ چرا زیارت امام رضا (ع) بر بخشش گناهان تأکید دارد؟ حرکت دسته عزاداری شهادت امام رضا (ع) به سمت بیت رهبر شهید چقدر از پیامبر اکرم(ص) الگو گرفته‌ایم؟ زمان پخش و بازپخش پایتخت ۷ از آی فیلم / بازیگران و جزئیات پایتخت ۷ اعمال ۲۸ صفر را بشناسید؛ از صدقه تا زیارت پیامبر (ص) در شب رحلت نماز چگونه سرنوشت دنیا و آخرت انسان را متحول می‌کند؟ ژیلا هدایی کیست؟ | زندگینامه ژیلا هدایی، نقاش و تصویرگر ایرانی سریال نوستالژیک «آژانس دوستی» در آستانه تولید فصل دوم انحلال ماکان بند؛ جدایی امیر مقاره و رهام هادیان بعد از یک دهه همکاری صحت دارد؟ رکورد سینمایی ایران / فروش ۶۱ میلیاردی سینما‌ها در هفته‌ای که گذشت  درگذشت کاوه کاویان؛ علت فوت بازیگر فیلم بوتیک چه بود؟ + بیوگرافی

پسر شهلا ریاحی: درگذشت مادرم کذب است / چرا من بیمار را خارج از ایران این‌طور می‌ترسانید؟

پسر شهلا ریاحی: درگذشت مادرم کذب است / چرا من بیمار را خارج از ایران این‌طور می‌ترسانید؟ فرزند شهلا ریاحی می‌گوید خودش هم از خبر غیرواقعی فوت مادرش در خارج از ایران ،غافلگیر شده است. او از خبرنگاران برای انتشار اخبار بدون منبع به شدت انتقاد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۳ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ ساعتی پیش خبر درگذشت شهلا ریاحی بازیگر و سینماگر پیشکسوت سینمای ایران در فضای مجازی منتشر شد. پسر این بازیگر ضمن بیان این نکته که در خارج از کشور به سر می‌برد، گفت: «نمی‌دانم چه اتفاقی افتاده که از صبح چند خبرنگار با من تماس گرفته‌اند. اگر خبری بود و اتفاقی افتاده بود حتما من باید زودتر با خبر می‌شدم. نمی‌دانم چرا چنین خبری را منتشر می‌کنند؟»

 

فرزند این سینماگر می‌گوید: «من خودم الان خارج از ایران تحت درمان هستم چون خودم دچار بیماری شدم. واقعا نمی‌دانم این خبر از کجا در آمده است؟ اگر خدایی ناکرده اتفاقی افتاده باشد باید به خودم قبل از همه خبر بدهند اما چنین خبری را کسی به من نگفته است. اگر هم این‌طور نیست که چرا دوستان خبرنگار برای دیده شدن، چنین شایعاتی را دامن می‌زنند و باعث نگرانی خانواده‌ها می‌شوند؟ مگر زدن خبر تلخ درباره یک نفر چقدر اهمیت دارد که این‌طور با عجله و بدون منبع باعث نگرانی مردم می‌شوند؟»

 

وی در ادامه در صوتی که برای ما فرستاد خبر تکمیلی را اینطور بیان کرد: «من همین الان با مرکزی که مادر آنجا هستم تماس گرفتم گفتند مادر در سلامت کامل به سر می‌برند. اگر ممکن است از قول من بنویسید که برای چی این خبرنگارها این کارها را می‌کنند؟ می‌خواهند معروف شوند؟ خواهش می‌کنم این کارها را نکنند. من الان برای سکته مغزی خودم در بیمارستان هستم. چون ایران 80میلیون برای درمان من می‌گرفتند، آمدم اینجا در کشور غریب مجانی مرا درمان کنند. آن وقت اینجا که می‌رسم خبر می‌دهند مادرت مرد. اینکارها چه معنی دارد؟»

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار