عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

ترامپ بر ادامه تلاش برای خلع سلاح کره شمالی تأکید کرد

ترامپ بر ادامه تلاش برای خلع سلاح کره شمالی تأکید کرد رئیس‌جمهور آمریکا با ارسال نامه‌ای به همتای کره جنوبی خود تصریح کرد که به دنبال پیشبرد هدف مشترک خلع سلاح اتمی کره شمالی است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۳۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  دفتر «مون جائه این» رئیس‌جمهور کره جنوبی امروز (سه‌شنبه) اعلام کرد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته در یک نامه شخصی به مون، بر تعهد خود نسبت به «هدف مشترک» با سئول در خلع سلاح کره شمالی و «برقراری صلح در شبه‌جزیره کره» تأکید کرده است.

 

بنا به گزارش خبرگزاری «یونهاپ»، ترامپ در نامه‌ای برای اعلام تسلیت خود به رئیس‌جمهور کره جنوبی به دلیل از دست دادن مادرش، این پیام را منتقل کرده است و آنطور که دفتر مون اعلام کرده است، «رابرت اوبرین» مشاور امنیت ملی امریکا در دیدار با مون در بانکوک، این پیام را منتقل کرده است.

 

طبق گفته دفتر مون، ترامپ در این نامه ابراز امیدواری کرده تا در راستای هدف مشترک عاری‌سازی کره از تسلیحات هسته‌ای و دستیابی به صلح پیش روی کنند.

 

رئیس‌جمهور آمریکا در نامه خود تأکید کرده است که کره جنوبی و آمریکا به تلاش‌ها برای روزی ادامه می‌دهند که خانواده‌هایی که در دو طرف منطقه غیرنظامی دو کره از یکدیگر جدا شده‌اند، مجدداً به یکدیگر بپیوندند.

 

روز گذشته (دوشنبه)، «کنستانتین کوساچف» رئیس کمیته روابط بین‌الملل مجلس سنای روسیه نیز در جمع خبرنگاران در توکیو گفت، کره شمالی حقیقتا آماده انجام تعهدات خلع سلاح اتمی است.

 

دیدارهای پیشین ترامپ با «کیم جونگ اون» رهبر کره شمالی و متعاقب آن برگزاری جدیدترین دور از مذاکرات کارشناسی آمریکا و کره شمالی نتیجه‌ای در برنداشته است و پیونگ‌یانگ، رویکرد خصمانه واشنگتن در قبال این کشور را علت عدم پیشرفت مذاکرات دو کشور دانسته است.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار