دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید

آمریکا فشار بر کره جنوبی را افزایش می‌دهد

آمریکا در نظر دارد تا فشار بر کره جنوبی را برای بازگشت این کشور به یک توافق مشترک با ژاپن افزایش دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۰ - ۱۳ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 04
کد خبر: ۲۶۹۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ برخی منابع دیپلماتیک آمریکایی اعلام کرده‌اند که این کشور فشار بر سئول را برای بازگشت به توافقنامه نظامی مشترک با ژاپن افزایش خواهد داد.

 

در همین ارتباط دیپلمات های آمریکایی از کره جنوبی خواسته‌اند تا پیش از پایان اعتبار توافقنامه نظامی با ژاپن، در تصمیم خود برای خروج از آن تجدید نظر کند.

 

پیش از این نیز، «آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن اعلام کرده بود که خروج سئول از معاهده اشتراک اطلاعات نظامی بین دو کشور در شرایطی که اقدامات کره شمالی تهدیدی برای هردو کشور محسوب می‌شود، به اعتماد دوجانبه صدمه خواهد زد.

 

ماه گذشته در ادامه اختلافات جدی بین سئول و توکیو، کره جنوبی خروج خود از معاهده نظامی مشترک با ژاپن را به‌صورت یک‌جانبه اعلام کرد.

 

ریشه این اختلافات به رأی سال گذشته دادگاهی در کره جنوبی برمی‌گردد که به دلیل چهار شکایت مطرح شده علیه دو شرکت ژاپنی «نیپون استیل» و «سومیتومو متال» به دلیل اقداماتشان در زمان دوره استعمار توکیو علیه شبه جزیره کره در سال‌های ۱۹۱۰ تا ۱۹۴۵، آن‌ها را به پرداخت جریمه ۱۰۰ میلیون وون (۸۸ هزار دلاری) محکوم کرد و پس از مجموعه‌ای رفتارهای متقابل دو کشور به افزایش تنش‌ها میان دو طرف منجر شد.

 

لازم به ذکر است که معاهده اشتراک اطلاعات نظامی بین ژاپن و کره‌ جنوبی با حمایت آمریکا در سال ۲۰۱۶ بین دو کشور امضا شد تا دو کشور بتوانند تحرکات موشکی و نظامی کره‌ شمالی را زیر نظر بگیرند.

 

منبع: مهر

ارسال نظر