بقائی: مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز ادامه دارد ان‌بی‌سی: ترامپ از ایران به ستوه آمد ادعای روبیو: پیشرفت‌هایی در مذاکرات با ایران حاصل شده است قطر: متن توافق احتمالی میان ایران و آمریکا تدوین شده است مذاکرات ایران و عمان درباره تنکه هرمز وارد مرحله جدیدی شده است حمله پهپادی انصارالله به فرودگاه نجران عربستان تحلیلگر مشهور ترکیه: ایرانیان به ترامپ درس تاریخ می‌دهند شیخ نعیم قاسم: مذاکره با رژیم صهیونیستی چیزی جز ذلت ندارد رئیس جمهور اوکراین: جنگ با روسیه باید قبل از آغاز زمستان پایان یابد سازمان‌ ملل: اسرائیل بیش از 150 نفر را در ماه جولای در غزه قتل‌عام کرد حزب‌الله: ترامپ مجبور شد اعتراف کند ایران بازیگری مهم در عرصه جهان است حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجی‌گران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد س‌بی‌اس: هیچ مذاکره جدیدی با ایران برنامه‌ریزی نشده / گفت‌و‌گو‌های مستمر میان ویتکاف و کوشنر با طرف ایرانی از طریق میانجی‌ها در جریان است حزب‌الله عراق: در پی ارتقای سلاح‌های خود هستیم، نه تحویل آن وزیر امور خارجه پاکستان از عراقچی برای سفر به اسلام‌آباد دعوت کرد ترامپ: تنگه هرمز را ما کنترل می‌کنیم / ایرانی‌ها در حال مذاکره هستند!

شیخ تمیم: گفتگو راه حل عبور از مشکلات منطقه است/ عادی سازی روابط با اسرائیل سراب محض است

شیخ تمیم: گفتگو راه حل عبور از مشکلات منطقه است/ عادی سازی روابط با اسرائیل سراب محض است امیر قطر در افتتاحیه پارلمان این کشور با اشاره به تحولات خطرناک حاکم بر منطقه؛ خواستار اتکا به گفتگو جهت کاهش تنش ها شد. شیخ تمیم در این سخنرانی؛ مقاومت کشورش در برابر محاصره ائتلاف سعودی را ستود و اظهار داشت: به رغم محاصره، پیشرفت چشمگیری را در اوضاع اقتصادی قطر رقم زدیم.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۰ - ۱۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 05
کد خبر: ۲۷۰۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ دو سال از زمان وضع محاصره سیاسی و اقتصادی قطر از سوی سعودی، مصر، امارات و بحرین می گذرد؛ با این حال امیر جوان قطر نه تنها در برابر خواسته های نابجای سعودی سر تعظیم فرود نیاورده بلکه با تداوم مشی پیشینش عملا رودرروی ائتلاف سعودی قرار گرفته است.

 

دشمنی تاریخی امارات، مصر و سعودی با جنبش اخوان المسلمین و نزدیکی دوحه به جریان های اخوانی و ترکیه و همچنین روابط نسبتا حسنه شیخ تمیم با ایران را می توان بزرگترین مانع پیشروی روابط طرفین دانست.

 

شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر امروز طی سخنرانی در جلسه افتتاحیه دور جدید پارلمان این کشور تاکید کرد: محاصره، مقاومت و ایستادگی ما را بیشتر کرد و از پیامدهای منفی آن عبور کردیم. همچنین به رغم محاصره، پیشرفت چشمگیری را در اوضاع اقتصادی قطر رقم زدیم.

 

وی گفت: کسری شدید در بودجه سال گذشته امسال تبدیل به بودجه مازاد شد و ما برای تحقق جهش کمی و کیفی در تولید گاز مایع در مسیر درستی حرکت می‌کنیم.

 

امیر قطر تاکید کرد، قطر از زمان آغاز بحران آمادگی خود را برای گفتگو جهت حل و فصل اختلافات با کشورهای شورای همکاری خلیج فارس و در چارچوب منشور آن که متشکل از چهار رکن است اعلام کرده که این چهار رکن شامل احترام متقابل، منافع مشترک، عدم مداخله در سیاست خارجه و نیز عدم مداخله در امور داخلی کشورها می‌شود.

 

وی بر لزوم ایجاد راهکار سیاسی برای بحران یمن و کمک به یمنی‌ها بدون مداخله خارجی تاکید کرد و گفت: ادامه نزاع در یمن تهدید مستقیمی برای امنیت و صلح منطقه‌ای و بین‌المللی است. از همه طرف‌ها می‌خواهیم که منافع والای ملت برادر یمن را بر هر چیز دیگری ترجیح دهند و این کشور را از درد و رنج بیشتر دور کنند.

 

وی افزود، تحولات پر شتاب و خطرناک منطقه ما را به گفتگو به عنوان راهکار همه مشکلات فرا می‌خواند.

 

امیر قطر عنوان کرد، قطر از همه نیروهای تاثیر گذار در جامعه بین‌المللی می‌خواهد که برای ایجاد شرایط مناسب جهت از سرگیری راهکار سیاسی بر اساس طرح خلیج فارس و نتایج گفتگوی ملی بدون مداخله خارجی تلاش کنند تا آرمان‌های ملت برادر یمن در برقراری امنیت و ثبات محقق شود.

 

وی در این سخنرانی گفت، نشست‌های سازمان ملل فرصتی برای یادآوری لزوم تحقق صلح به جامعه جهانی بود.

 

تمیم بن حمد آل ثانی افزود، عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی بدون راهکار عادلانه برای مسئله فلسطینی سراب محض است.صلح در منطقه خاورمیانه جز با حل و فصل مسئله فلسطین محقق نمی‌شود.

 

امیر قطر همچنین بر رویکرد ثابت کشورش در ایجاد راهکار مسالمت آمیزی که ضامن وحدت و حاکمیت سوریه است، تاکید کرد.

 

وی با اشاره به اوضاع لیبی گفت، قطر از دولت توافق ملی لیبی حمایت می‌کند و معتقد است، مداخله برخی کشورها، در مسیر تلاش‌ها برای حل و فصل اوضاع لیبی سنگ‌اندازی می‌کند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار