درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

قطر: هیچ مشکلی با تهران نداریم

قطر: هیچ مشکلی با تهران نداریم وزیر امور خارجه قطر در نشست امنیتی دوحه اذعان داشت که این کشور هیچ گاه در طول تاریخش با ایران مشکلی نداشته و ایران را تنها همسایه ای دانست که در وضعیت تحریم های همه جانبه علیه دوحه، در کنار قطر ایستاده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۵۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ "نشست امنیتی دوحه ۲۰۱۹"، این روزها در قطر و با حضور شماری از مقامات سیاسی و امنیتی بین المللی در حال برگزاری است. تشدید تنش ها  در منطقه میان تهران و ریاض و آغاز حملات ترکیه بر علیه مواضع کُردها در شمال سوریه، بر اهمیت نشست دوحه بیش از پیش افزوده است.

 

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک وزیر خارجه قطر که در "نشست امنیتی دوحه - 2019" سخن می گفت ، تاکید کرد: از زمان اجرای تحریم توسط کشورهای همسایه در سال ۲۰۱۷ ایران همواره به دوحه کمک کرده است.

 

عربستان ، امارات ، بحرین و مصر از 5 ژوئن 2017 ( 15 خرداد 96) با متهم کردن قطر به حمایت از تروریسم روابط خود را با این کشور قطع کردند و مرزهای زمینی ، دریایی و هوایی را هم به روی آن بستند.

 

محمد بن عبدالرحمن آل ثانی در خصوص روابط میان آمریکا و ایران و احتمال میانجی گری این کشور برای بهبود  روابط تهران و واشنگتن ، اظهار داشت ؛ ما واسطه بین ایران و آمریکا نیستیم، اما می خواهیم مطمئن شویم که بین آنها هیچ گونه درگیری رخ نمی دهد که بتواند بر اوضاع در منطقه و سایر کشورها تاثیر بگذارد.

 

وی درباره حمله ترکیه به شمال سوریه نیز تصریح کرد که نمی‌توان ترکیه را سرزنش کرد و این اقدام ترکیه برای از بین بردن تهدید قریب‌الوقوع و خطری است که امنیت ترکیه را هدف قرار می‌دهد.

 

«رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه هفدهم مهر ماه جاری در فرمانی، آغاز عملیات نظامی در شمال سوریه علیه شبه‌نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» (عمدتا کُرد) را اعلام کرد.

 

وزیر خارجه قطر با تروریستی خواندن "پ.ک.ک" گروه های مسلح زیر مجموعه آن را تهدیدی علیه ترکیه ارزیابی کرد و افزود: آنکارا تنها یک هدف دارد و آن مقابله با تهدیدات علیه امنیت ملی این کشور است و ترکیه به وضوح اعلام کرده که قصد ماندن در خاک سوریه را ندارد.

 

وی همچنین گفت: کردهای ترکیه به راحتی در این کشور زندگی می کنند و حضور ترکیه در سوریه ربطی به مباحث نژادی ندارد و ما تاکنون خبری مبنی بر پاکسازی نژادی از سوی ترکیه نشنیده ایم و مناطق آزاد شده در سوریه اکنون وضعیت به مراتب بهتری دارند.

 

دوحه از اخوان المسلمین مصر حمایت نمی کند

وزیر خارجه قطر همچنین حمایت کشورش از "اخوان المسلمین" مصر و نیز گروه تروریستی "جبهه النصره" را رد و تاکید کرد که دوحه هیچ حمایتی از اخوان المسلمین نکرده و تنها از "محمد مرسی" رئیس جمهوری پیشین این کشور به عنوان منتخب ملت مصر حمایت کرده است.

 

آل ثانی در خصوص حمایت از گروه تروریستی النصره هم گفت: ما از همه گروه های مخالف مسلح دولت سوریه حمایت می کردیم و این کاری است که بقیه کشورها هم از گروه های مسلح و مخالف دمشق انجام می دادند.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار