بیانیه سنتکام: تنگه هرمز باز است! /نیرو‌های ما آماده‌اند تا تداوم آزادی کشتیرانی را تضمین کنند توقف تمامی فعالیت‌های دریایی قطر سفارت آمریکا در مسقط از شهروندان خود در الدقم و مسندم خواست در محل خود پناه بگیرند عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود

واکنش مسکو به تماس تلفنی ترامپ با پوتین

واکنش مسکو به تماس تلفنی ترامپ با پوتین سخنگوی کرملین به اظهارات رئیس جمهور آمریکا مبنی بر گفتگوی تلفنی با همتای روسی‌اش، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۲۹
واکنش مسکو به تماس تلفنی ترامپ با پوتین

به گزارش راهبرد معاصر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرمیلن با اشاره به اظهارات دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا درباره گفتگوی تلفنی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه درباره پایان بخشیدن به جنگ اوکراین، گفت که این اظهارات را «نه تکذیب می‌کند و نه تایید»!

 

نیویورک‌پست امروز به نقل از ترامپ نوشت که در تماسی تلفنی با پوتین درباره پایان دادن به جنگ اوکراین صحبت کرده است.

 

پسکوف دراین‌باره گفت: آنچه می‌توان درباره این اخبار گفت این است که همزمان با اینکه دولت واشنگتن در حال پیشبرد امور است، تماس‌های زیادی برقرار شده و این تماس‌ها از طریق کانال‌های ارتباطی مختلفی انجام می‌شود.

 

وی افزود: البته، با توجه به زیاد بودن این کانال‌ها، به شخصه شاید از همه چیز مطلع نباشم. بنابراین در این مورد، نه می‌توانم تایید کنم، نه تکذیب!

 

ترامپ روز جمعه گفت که احتمالا هفته آینده در واشنگتن با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین درباره جنگ ملاقات خواهد کرد.

 

وی همچنین به نیویورک‌پست گفت که «همواره با پوتین رابطه خوبی داشته است» و طرحی ملموس برای پایان دادن به جنگ در سر دارد. البته همچنان هیچ جزئیاتی درباره این طرح ارائه نکرده است.

 

وی افزود: امیدوارم (روند پایان دادن به جنگ) سریع باشد. هر روز انسان‌ها کشته می‌شوند. این جنگ در اوکراین خیلی وخیم است. می‌خواهم به این جنگ لعنتی پایان دهم.

 

جنگ اوکراین فوریه ۲۰۲۲ آغاز شد و ۲۴ فوریه امسال سومین سالروز آغاز آن خواهد بود. در جریان حمله همه‌جانبه روسیه به اوکراین، هزاران نفر که عمده آنها نیروهای اوکراین هستند، کشته شدند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار