چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ترامپ: کمک به آفریقای جنوبی را قطع کردیم

ترامپ: کمک به آفریقای جنوبی را قطع کردیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که علت قطع کمک‌های واشنگتن به آفریقای جنوبی، نقض گسترده حقوق بشر بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ امروز یکشنبه در مورد قطع کمک‌های واشنگتن به آفریقای جنوبی بیان کرد که این کشور زمین را غصب می‌کند و با برخی از طبقه‌های جامعه «بسیار بد» رفتار می‌کند.

وی افزود: این یک وضعیت بد است که رسانه‌های چپ رادیکان نمی‌خواهند خیلی به آن اشاره‌ای کنند. یک نقض حقوق بشر گسترده در حال رخ دادن است.

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد که واشنگتن این را تحمل نمی‌کند و به خاطر همین تمام کمک‌ها به آفریقای جنوبی را تا اطلاع ثانوی قطع خواهد کرد.

آفریقای جنوبی روز شنبه در پی توقف کمک‌های واشنگتن به این کشور نسبت به تبلیغات منفی و اطلاعات نادرست واشنگتن ابراز نگرانی کرد.

وزارت خارجه آفریقای جنوبی در بیانیه‌ای عنوان کرد که نگران کارزار اطلاعاتی و تبلیغات نادرست علیه ملت بزرگ آفریقای جنوبی است و باعث تاسف و نا امیدی است که چنین اطلاعاتی از سوی مقامات ارشد آمریکایی حمایت می‌شود.

ترامپ در سخنانی در روز جمعه گفت: آمریکا نمی‌تواند از نقض حقوق بشر توسط دولت آفریقای جنوبی در کشور خود یا تضعیف سیاست خارجی ایالات‌متحده که تهدیدات امنیت ملی برای کشور ما، متحدان ما، شرکای آفریقایی ما و منافع ما به‌وجود می‌آورد، حمایت کند.

وی همچنین به پرونده نسل کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان دادگستری بین المللی (ICJ) و روابط نزدیک پرتوریا با ایران به عنوان دلایل قطع کمک اشاره کرد.

پرتوریا گفته است که کمک‌های واشنگتن را فقط برای پیشگیری از ویروس ایدز در این کشور دریافت کرده است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار