هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

ترامپ: کمک به آفریقای جنوبی را قطع کردیم

ترامپ: کمک به آفریقای جنوبی را قطع کردیم دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا مدعی شد که علت قطع کمک‌های واشنگتن به آفریقای جنوبی، نقض گسترده حقوق بشر بوده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۵ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۶۸

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ امروز یکشنبه در مورد قطع کمک‌های واشنگتن به آفریقای جنوبی بیان کرد که این کشور زمین را غصب می‌کند و با برخی از طبقه‌های جامعه «بسیار بد» رفتار می‌کند.

وی افزود: این یک وضعیت بد است که رسانه‌های چپ رادیکان نمی‌خواهند خیلی به آن اشاره‌ای کنند. یک نقض حقوق بشر گسترده در حال رخ دادن است.

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد که واشنگتن این را تحمل نمی‌کند و به خاطر همین تمام کمک‌ها به آفریقای جنوبی را تا اطلاع ثانوی قطع خواهد کرد.

آفریقای جنوبی روز شنبه در پی توقف کمک‌های واشنگتن به این کشور نسبت به تبلیغات منفی و اطلاعات نادرست واشنگتن ابراز نگرانی کرد.

وزارت خارجه آفریقای جنوبی در بیانیه‌ای عنوان کرد که نگران کارزار اطلاعاتی و تبلیغات نادرست علیه ملت بزرگ آفریقای جنوبی است و باعث تاسف و نا امیدی است که چنین اطلاعاتی از سوی مقامات ارشد آمریکایی حمایت می‌شود.

ترامپ در سخنانی در روز جمعه گفت: آمریکا نمی‌تواند از نقض حقوق بشر توسط دولت آفریقای جنوبی در کشور خود یا تضعیف سیاست خارجی ایالات‌متحده که تهدیدات امنیت ملی برای کشور ما، متحدان ما، شرکای آفریقایی ما و منافع ما به‌وجود می‌آورد، حمایت کند.

وی همچنین به پرونده نسل کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان دادگستری بین المللی (ICJ) و روابط نزدیک پرتوریا با ایران به عنوان دلایل قطع کمک اشاره کرد.

پرتوریا گفته است که کمک‌های واشنگتن را فقط برای پیشگیری از ویروس ایدز در این کشور دریافت کرده است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار