نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس بازار خودرو با دو خبر ویژه سورپرایز شد / جاده مخصوص شلوغ می شود؟ از گوشت بوفالو تا ماهی؛ میزان گوشت و مرغ نابود شده در انفجار بندر اعلام شد بورس در انتظار بازگشایی نماد دومین غول خودروساز انتقاد شدید وزیر جنگ اسبق اسرائیل از نتانیاهو با حکم رسمی سپاه؛ سرهنگ حمید کمالی فرمانده جدید بسیج بندرعباس شد المیادین: دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا به زودی آغاز می‌شود خبر مهم از افزایش قیمت بنزین/ جزئیات طرح جدید توزیع سوخت آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند وزیر دفاع به تهدید آمریکا واکنش نشان داد وعده معاون رئیس جمهور به معلمان خبر فوری درباره عرضه آرد در کشور اعلام شد پشت پرده جذب ماتزاری در استقلال/ مخالفت‌های داخلی و شرایط سخت سرمربی ایتالیایی

داربی پایتخت با حضور زنان هوادار برگزار می‌شود؟

رای کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال برای دیدار پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر صادر شد. در بخشی از این رای باشگاه پرسپولیس به برگزاری دو مسابقه در ورزشگاه خانگی صرفا با حضور تماشاگران بانو و با کاهش ظرفیت ۵۰ درصدی (یک جلسه تعلیقی) محکوم شد، این در حالی است که اولین دیدار خانگی پرسپولیس برابر استقلال در هفته بیست و یکم لیگ برتر است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 09
کد خبر: ۲۷۰۶۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، تیم فوتبال پرسپولیس در چارچوب رقابت‌های هفته هفدهم لیگ برتر در ورزشگاه آزادی میزبان تراکتور بود که این بازی با حواشی بسیاری همراه بود. این حواشی که روی سکو‌ها بود و هواداران آن را ایجاد کردند، باعث شد تا کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رای تنبیهی صادر کند.

بر اساس این رای باشگاه پرسپولیس و تراکتور در مسابقات رفت و برگشت دو فصل آینده لیگ برتر از حضور تماشاگران خود محروم هستند که محرومیت سال دوم تعلیقی است. هم‌چنین برگزاری یک مسابقه در جام حذفی و یا سوپرجام دو تیم خارج از ورزشگاه آزادی با کاهش ۵۰ درصدی ظرفیت تماشاگران دو تیم خواهد بود.

در ادامه این رای باشگاه پرسپولیس به برگزاری دو مسابقه در ورزشگاه خانگی صرفا با حضور تماشاگران بانو و با کاهش ظرفیت ۵۰ درصدی (یک جلسه تعلیقی) محکوم شد و اجرای یک جلسه محرومیت از حضور تماشاگران آقا در مسابقه رسمی باشگاه پرسپولیس دیگر محکومیت این رای است.

نکته جالب این رای آن است که اولین بازی خانگی پرسپولیس برابر استقلال در چارچوب رقابت‌های هفته بیست و یکم لیگ برتر است. براساس این رای دیدار شهرآورد تهران باید با حضور هواداران بانو و کاهش ۵۰ درصدی جمعیت برگزار شود.

هم‌چنین دو باشگاه جریمه نقدی هم شدند، دو میلیارد تومان از سوی باشگاه پرسپولیس و یک میلیارد تومان از سوی باشگاه تراکتور باید پرداخت شود./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر