سرپرست وزارت دفاع: ما خود را برای تهدید‌های ۵۰ سال آینده آماده می‌کنیم / برخی بمب‌ها فقط برای استفاده علیه ایران ساخته شده بود هیأت دولت مخالفت خود با «طرح مقابله با نفوذ» را تصویب کرد محسن رضایی: کسانی که تصور می‌کردند با بازگشت پهلوی شرایط ایران بهتر می‌شود، بهتر از جولانی نصیبشان نمی‌شد/ با آمدن پهلوی ایران به ۵ قسمت تقسیم می‌شد تغییر ساعت کاری ادارات از ۱۵ شهریور ۱۴۰۵ + جزییات  محسن رضایی: باید در رفتار دیپلماتیک ایران اصلاحاتی انجام شود / اگر ترامپ بخواهد کار‌هایی بکند زلزله‌وار مقابله به مثل می‌کنیم در نشست سران قوا چه گذشت؟ قانون مهریه اصلاح شد/ جزییات خبر جدید درباره طرح اصلاح قانون مهریه و طرح مقابله با نفوذ رایزنی وزیران خارجه ایران و عمان درباره اوضاع منطقه و تنگه هرمز عراقچی درباره تحریم‌ها: این فیلم تکراری نیز محکوم به شکست است ابوترابی‌فرد، خطیب نماز جمعه تهران: باید به وحدت بیش از گذشته بها دهیم انتشار بیانات امام شهید در جلسات روضه خصوصی امام حسن عسکری پزشکیان: چه کسی گفته بنزین ۱۳۰ هزار تومانی را ۱۵۰۰ تومان بفروشیم؟ در طرح جنجالی مجلس چه فعالیت‌هایی زیر ذره‌بین می‌روند؟

قالیباف: مردم بار دیگر انسجام ملی را به نمایش گذاشتند

قالیباف: مردم بار دیگر انسجام ملی را به نمایش گذاشتند رئیس مجلس در واکنش به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نوشت: مردم بار دیگر انسجام ملی را به نمایش گذاشتند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 11
کد خبر: ۲۷۰۷۷۲

به گزارش راهبرد معاصر. محمدباقر قالیباف با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس در واکنش به حضور پرشور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، نوشت: «از ملت سربلند ایران که در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، با حضور باشکوه خود، باری دیگر انسجام ملی را به نمایش گذاشتند قدردانی می‌کنم.»

 

وی‬ در‬ ادامه‬ این‬ مطلب‬ آورده‬ است: «‏بر تمام مسئولان کشور فرض است که با تلاش صادقانه این محبت‌ها، شرافت و بزرگواری مردم را جبران کنیم و دغدغه‌ای جز رفع مشکلات اقتصادی نداشته باشیم.»/ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار