پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

لغو جابجایی بازرسان آژانس در نیروگاه زاپروژیا به دلیل فعالیت نظامی شدید

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که جابجایی بازرسان مستقر در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا که قرار بود روز چهارشنبه انجام شود به دلیل «فعالیت شدید نظامی» لغو شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۶ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «رافائل گروسی» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با انتشار بیانیه‌ای از لغو جابجایی بازرسان هسته‌ای مستقر در نیروگاه زاپروژیا در اوکراین به دلیل فعالیت شدید نظامی در منطقه خبر داد.

گروسی در بیانیه خود افزود: به‌رغم تضمین‌های کتبی دریافتی از هر ۲ طرف روسی و اوکراینی مبنی بر اینکه جایجایی برنامه‌ریزی‌شده می‌تواند به‌خوبی انجام شود، وضعیت برای تیم‌ها برای ادامه کار بسیار خطرناک بود و در نتیجه، مأموریت متوقف شد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه «اختلال در جابجایی بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مستقر در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا کاملا غیرقابل قبول است» خاطر نشان کرد: من عمیقاً متاسفم که این برنامه که به‌طور دقیق آماده‌شده و توافق‌شده بود، لغو شده است. کارکنان ما در شرایط بسیار چالش‌برانگیز برای کمک به جلوگیری از یک حادثه هسته‌ای در طول درگیری نظامی در آنجا هستند و کار‌های حیاتی انجام می‌دهند. کاملا غیرقابل قبول است که امنیت کارکنان ما از این طریق به خطر بیفتد.

گروسی همچنین یادآور شد که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در حال رایزنی هم با مسکو و هم کی‌یف برای اطمینان از ایمنی بازرسان خود در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا است.

مدیرکل آژانس افزود: در نتیجه این رویداد‌های بسیار نگران‌کننده، من در حال رایزنی فعال با هر ۲ طرف برای تضمین ایمنی تیم‌هایمان و تضمین حضور مستمر آژانس در نیروگاه هسته‌ای زاپروژیا هستم تا کارکنان ما بتوانند به ماموریت ضروری خود ادامه دهند و به حفظ ایمنی و امنیت هسته‌ای کمک کنند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر