درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم
رئیس سازمان انرژی اتمی:

هزار و ۴۴ سانتریفیوژ در فردو غنی سازی می کنند

رئیس سازمان انرژی اتمی ، گفت: بنابر گام چهارم سیاست‌های کاهش تعهدات برجامی ، یک هزار و ۴۴ سانتریفیوژ در فردو غنی سازی می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۰ - ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - 2020 September 13
کد خبر: ۵۸۸۱۹

به گزارش راهبرد معاصر علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت وگویی در واکنش به اظهارات برخی از نمایندگان مبنی بر عدم اجرای گام چهارم کاهش تعهدات برجام در سایت هسته‌ای فردو، گفت: سیاست‌های گام چهارم کاهش تعهدات برجام از سوی جمهوری اسلامی ایران کاملا اجرا شده است. بر همین اساس ما یک بال را در فردو فعال کردیم.

 

وی تصریح کرد: بر اساس سیاست‌های کاهش تعهدات برجام، یک هزار و 44 سانتریفیوژ در فردو غنی سازی می‌کنند بنابراین ما به عنوان مجری این سیاست‌ها کاملا به وظیفه خود عمل کردیم.

 

رئیس سازمان انرژی اتمی یادآور شد: ما در برجام تعهد داده بودیم که این یک هزار و 44 ماشین، غنی‌سازی نکنند اما طبق کاهش تعهدات برجام غنی‌سازی به اندازه نیاز انجام می‌شود و مواد غنی شده را هم ذخیره خواهیم کرد.

 

صالحی در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت اضافه کرد: ما در چالش سیاسی با استکبار جهانی هستیم و این واقعیت است.

 

جمهوری اسلامی ایران از ابتدای انقلاب در این چالش بوده و رفته رفته بهانه این چالش به مساله هسته‌ای تبدیل شد اما در نهایت ما توانستیم آمریکا را در این چالش منزوی کنیم و این دستاورد بسیار ارزشمندی برای جمهوری اسلامی ایران است.

 

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر