حضور عراقچی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری امشب شبکه خبر افزایش تنش‌ها در ترکیه / حمله پلیس به مخالفان اردوغان شدت گرفت برکناری سفیر بریتانیا در آمریکا افشاگری وال استریت ژورنال از تماس ترامپ و نتانیاهو پس از حمله به قطر برگزاری نشست فوق العاده عربی اسلامی جهت بررسی حمله اسرائیل به قطر بن‌سلمان: تجاوزگری اسرائیل در منطقه مستلزم اقدام قاطع عربی-اسلامی-بین‌المللی است حماس: ترامپ در حمله اسرائیل به قطر نقش مستقیم داشت سازمان ملل: ۹ میلیون افغانستانی با ناامنی حاد غذایی رو‌به‌رو هستند تروئیکای اروپا: مکانیسم ماشه فعال است اما به دنبال راه دیپماتیک هستیم حزب‌الله: جنایات اسرائیل علیه یمن بیانگر میزان ورشکستگی آنهاست نجفی: ایران همواره بالاترین سطح شفافیت و همکاری با آژانس را داشته است هشدار یمن به اسرائیل: منتظر پاسخ سخت ما باشید اعتراف رسانه‌های عبری به ناکامی اسرائیل در حمله به قطر گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزیر امور خارجه قطر رایزنی عراقچی و رئیس‌جمهور تونس

رسانه عبری: اسرائیل ۵ مقر دائمی در خاک لبنان دایر می‌کند

به ادعای رادیو عبری کان، ارتش اشغالگر اسرائیل قصد دارد پنج مقر در جنوب لبنان دایر کند و این موضوع را به اطلاع آمریکا رسانده است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۸ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 13
کد خبر: ۲۷۰۹۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رادیو عبری کان، به عنوان رسانه رسمی اسرائیل مدعی شد که ارتش این رژیم قصد دارد ۵ مقر جدید در خاک لبنان دایر کند و قصد تخلیه آنها را ندارد.

این رسانه به نقل از مقامات کابینه اسرائیل گزارش داد که برخی مقامات آمریکایی و اسرائیلی در حاشیه‌ی سفر اخیر بنیامین نتانیاهو به واشنگتن، در خصوص تداوم حضور نظامی اسرائیل در جنوب لبنان گفت‌و‌گو کرده‌اند.

طبق این گزارش، این توافقات در مراحل اولیه است و جزئیاتی مانند تعداد نیرو‌ها و محل استقرار آنها هنوز نیاز به مذاکره بیشتر دارد. این ادعا در حالی مطرح می‌شود که دفتر ریاست جمهوری لبنان با تداوم حضور نیرو‌های اسرائیلی در جنوب این کشور مخالفت کرده و بر عقب‌نشینی آنها در تاریخ تعیین‌شده (۱۸ فوریه) تاکید دارد.

به گزارش رادیو کان، کابینه‌ی نتانیاهو تلاش می‌کند آمریکا را متقاعد کند که حضور ارتش اسرائیل در برخی مناطق جنوب لبنان برای تضمین امنیت شهرک‌نشینان ضروری است. شبکه‌ی «کان ۱۱» نیز مدعی شده که ارتش اسرائیل، پس از کسب موافقت آمریکا برای استقرار نیرو‌های خود در پنج پایگاه نظامی در خاک لبنان، حتی پس از تاریخ تعیین‌شده برای عقب‌نشینی، ساخت این پایگاه‌ها را آغاز کرده است.

گفتنی است بر اساس توافقات بین لبنان و آمریکا، ارتش اسرائیل باید تا ۱۸ فوریه (سه‌شنبه‌ی آینده) از خاک لبنان خارج شود. کان همچنین گزارش داده که درخواست پیشین تل‌آویو برای تمدید ده روزه‌ی حضور نظامیان خود در جنوب لبنان از سوی آمریکا رد شده است./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر