پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است

فراخوان حزب‌الله برای برگزاری تجمع مردمی در بیروت

فراخوان حزب‌الله برای برگزاری تجمع مردمی در بیروت جنبش حزب‌الله برای برگزاری تجمع مردمی حمایت از حاکمیت ملی لبنان و در محکومیت نقض آن از سوی رژیم صهیونیستی فراخوان داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۶ - ۲۷ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 15
کد خبر: ۲۷۱۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه المنار گزارش داد که حزب الله برای برگزاری تحصن مردمی در ساعت ۱۶ عصر امروز به وقت محلی در جاده امام خمینی (ره) (جاده قدیم فرودگاه) زیر پل الکوکدی فراخوان داده است.

این فراخوان «در محکومیت مداخله اسرائیل، دیکته کردن شروط و خواسته‌ها و نقض حاکمیت ملی» لبنان برگزار می‌شود.

خبرنگار المنار گزارش داد که شب گذشته معترضان در جاده فرودگاه تأیید کردند که هدف آنها تضمین بازگشت شهروندان سرگردان در فرودگاه ایران به خانه‌های خود و عدم تن‌دادن نهاد‌های دولتی لبنان به فشار‌ها و دیکته‌های خارجی است.

بر اساس این گزارش، اوضاع در جاده فرودگاه به حالت عادی بازگشت و معترضان مخالفت خود را با حمله به کاروان نیرو‌های یونیفل اعلام کردند.

در حالی که برخی از معترضان قصد داشتند در مسیر فرودگاه بیروت اعتراض خود را به لغو پرواز‌ها از فرودگاه تهران به بیروت برای انتقال مسافران اعلام کنند برخی عناصر تلاش دارند که این حرکت مسالمت‌آمیز را به اقدامات خشونت‌آمیز و آشوب در کشور تبدیل کنند.

المنار گزارش داد که افرادی با چهره پوشیده در حال سازماندهی «اقدامات مشکوک» و ایجاد آشوب در جاده فرودگاه رفیق حریری هستند، این شبکه وابسته به حزب‌الله از معترضین لبنانی خواست به صفوف این افراد نپیوندند.

در همین حال رسانه‌های معاند مقاومت تلاش داشتند که این تحرکات و حمله به نیرو‌های یونیفیل را به طرفداران حزب‌الله منتسب کنند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار