رئیس‌جمهور کره جنوبی: کره شمالی می‌تواند سالانه ۱۰ تا ۲۰ کلاهک هسته‌ای تولید کند واکنش وزارت خارجه به اخراج سفیر ایران از استرالیا تظاهرات ده‌ها هزار نفری در تل‌آویو رایزنی امیر حزب «جماعت اسلامی پاکستان» با عراقچی در تهران دیدار سفیر جدید کشورمان در کرواسی با عراقچی ماکرون در نامه به نتانیاهو: جنگ غزه «اسرائیل» را تحقیر می‌کند رایزنی وزیر خارجه اوکراین با مقامات آمریکایی و اروپایی ویتکاف: این هفته درباره ایران نشست خواهیم داشت بقایی: مذاکره ایران با اروپا ادامه خواهد داشت قطر: هنوز منتظر پاسخ اسرائیل به پیشنهاد آتش‌بس هستیم؛ اظهاراتی که اکنون می‌شنویم ما را مطمئن نمی‌کند منبع آمریکایی: ترامپ دو شناور رزمی دیگر به نزدیکی ونزوئلا می‌فرستد تا بر شدت مقابله با کارتل‌های مواد مخدر بیفزاید واکنش سفارت ایران به تحقیر خبرنگاران در بیروت: فاصله بین رویکرد ما و آمریکا زیاد است عراقچی: آماده انجام مذاکرات غیرمستقیم با ایالات متحده هستیم، به شرط اینکه آمریکایی‌ها اطمینان دهند که در طول مذاکره، هیچ‌گونه حمله نظامی انجام نمی‌دهند فایننشال‌تایمز: آمریکا اطلاعات میدانی را برای اوکراین فراهم می‌کند اسلامی: تاکنون حدود ۱۰ مرکز در کشور به فناوری پلاسمای سرد مجهز شده‌اند

هشدار بیروت به صهیونیست‌ها درباره عواقب گسترش جنگ با لبنان

وزیر خارجه دولت موقت لبنان با تاکید براینکه جامعه بین‌المللی باید هرچه زودتر تجاوزات اشغالگران را متوقف کرده و کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد گفت جنگ با لبنان برای اسرائیل آسان نخواهد بود و این رژیم باید از اراضی کشور ما کاملا بیرون برود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۶ - ۱۷ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 March 07
کد خبر: ۲۳۱۶۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  «عبدالله بوحبیب» وزیر خارجه دولت موقت لبنان در سخنرانی خود در یکصد و شصت و یکمین نشست شورای اتحادیه کشورهای عربی که دیروز چهارشنبه در سطح وزرا برگزار شد، به موضع لبنان در قبال تحولات جاری منطقه اشاره و اعلام کرد که ما امروز در آستانه ششمین ماه تجاوز اسرائیل به نوار غزه قرار داریم که شاهد مرحله جدیدی از جنایات و کشتارهای اسرائیل علیه مردم فلسطین است.

 

بوحبیب افزود که این روند و تداوم جنایات اسرائیل، هر شانسی را برای رسیدن به راهکاری عادلانه و جامع جهت ایجاد یک کشور مستقل فلسطینی طبق قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی و ابتکار صلح عربی، تضعیف می‌کند. درحالی که همه کشورهای عربی بر لزوم تشکیل کشور مستقل فلسطینی تاکید دارند، رژیم اشغالگر اسرائیل به کشتار و آوارگی ملت فلسطین و نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه ادامه می‌دهد.

 

وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان تصریح کرد که از این منظر، ما از جامعه بین‌المللی می‌خواهیم که نقش لازم را ایفا کرده و فورا کشور فلسطین را به رسمیت بشناسد تا فرصت واقعی برای رسیدن به صلح و یافتن راهکاری جهت حل مسئله فلسطین فراهم گردد. همچنین جامعه جهانی باید با تکیه بر معیارهای واحد و یکپارچه، تجاوزات اسرائیل را متوقف کند و باید یک موضع قاطع بین‌المللی در این زمینه اتخاذ گردد.

 

این مقام لبنانی در ادامه با تاکید بر حمایت دائمی لبنان از ملت فلسطین و آرمان عادلانه آنها در برپایی کشور مستقل خود، نسبت به سیاست‌های متجاوزانه رژیم صهیونیستی برای آواره کردن مردم فلسطین هشدار داده و اعلام کرد که این امر موجب گسترش درگیری‌ها شده و منطقه را به سمت بی‌ثباتی و ناامنی گسترده می ‌کشاند.

عبدالله بوحبیب با رد هر طرحی برای اسکان آوارگان فلسطینی در لبنان یا دیگر کشورها گفت که ما امروز در سایه تهدیدات رژیم اشغالگر برای ادامه این جنگ بیهوده علیه لبنان، اینجا جمع شده‌ایم، درحالی که هیچ چشم‌انداز سیاسی برای ثبات پایدار وجود ندارد. از اکتبر گذشته اسرائیل از بمب‌های فسفری ممنوعه علیه غیرنظامیان لبنانی استفاده کرده و غیرنظامیان، کودکان، امدادگران، خبرنگاران مطبوعات و مراکز ارتش لبنان مورد حملات مکرر اسرائیل قرار گرفته‌اند که طی این تجاوزات، شماری از لبنانی‌ها شهید و زخمی شده‌اند.

 

وزیر خارجه دولت موقت لبنان با محکوم کردن تهدیدات سران اشغالگر مبنی بر گسترش جنگ و بازگرداندن لبنان به «عصر حجر» گفت، پاسخ ما همچنان این است که لبنان به دنبال جنگ نیست و هرگز هم نبوده اما ما همه تلاش خود را برای مقابله با قصد کابینه اسرائیل در وقوع جنگ و گسترش آن به کار می‌گیریم؛ چرا که این جنگ با همه جنگ‌های قبلی متفاوت خواهد بود و پیامدهای آن گریبان کل منطقه را می‌گیرد.

 

وی تصریح کرد، علی‌رغم تهدیداتی که اسرائیل درباره ویرانی لبنان در چنین جنگی می‌کند اما این جنگ برای اسرائیلی‌ها آسان و همانند یک پیک نیک نخواهد بود و به سرعت تبدیل به جنگی منطقه‌ای می‌شود. ما مجددا تاکید می‌کنیم که خواهان ثبات در مرزهای جنوبی لبنان و خروج کامل اسرائیل از سرزمین هایمان هستیم.

 

وزیر خارجه دولت پیشبرد امور لبنان اظهار داشت که توقف تجاوز به غزه، دروازه‌ای برای کاهش تنش در منطقه به موازات عملی کردن دیدگاه ما برای ثبات پایدار در جنوب لبنان همراه با آغاز یک سازوکار سریع جهت رسیدن به راه حلی عادلانه و جامع برای مسئله فلسطین است؛ به طوری که حافظ حقوق و تضمین عدالت، امنیت و صلح در منطقه ما باشد.

 

این مقام لبنانی پیشتر نیز گفته بود: ما خواهان جنگ نیستیم و اسرائیل نباید قدرت حزب الله را دست کم بگیرد.اسرائیل می‌داند که جنگ علیه لبنان هرگز یک «پیک نیک» نخواهد بود. حزب‌الله تجربه میدانی کافی دارد و قبلا بارها با اسرائیل جنگیده و آماده جنگ جدید علیه آن نیز هست. اما همه می‌دانند که چنین جنگی منجر به وقوع یک جنگ منطقه‌ای خواهد شد و طرف‌های بین‌المللی نمی‌توانند در برابر آن سکوت کنند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار