ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود پیام تسلیت رهبری درپی درگذشت حاج سیدمرتضی مستجابی پزشکیان: قرار نیست زیر چتر نامرد‌ها برویم/ از عزت‌مان با تهدید دیگران کوتاه نمی‌آییم معاون اجرایی رئیس‌جمهور: افزایش قیمت‌ها به دلیل عدم ثبات روانی است عارف: توسعه روابط با آفریقا سیاست ماست استاندار تهران: حضور اتباع خارجی و مهاجرت معکوس از تهران، چالش‌هایی مانند آلودگی هوا و بحران آب را ایجاد کرده فرمانده کل سپاه: هرگز در مقابل دشمن نترسیده‌ایم و محکم در مقابل آنان ایستاده‌ایم پزشکیان: ترامپ نمی‌تواند کاری کند، ما هستیم که تصمیم می‌گیریم توئیت عبری جدید اکانت رهبر معظم انقلاب پزشکیان: نخبگان بمانند و ایران را بسازند/ مهاجرت را رها کنید سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود

تعدادی از مرتبطین با سرویس‌های بیگانه در ماه‌های اخیر شناسایی شدند

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به گزارش مسئولان اطلاعاتی کشور گفت: طبق گزارش ارائه شده، اشراف خوبی بر فعالیت‌های دشمن وجود دارد و طی ماه‌های اخیر، تعدادی از مرتبطین با سرویس‌های بیگانه شناسایی شدند و با تیم‌های عملیاتی رژیم صهیونیستی پیش از اینکه بخواهند عملیاتی و کاری انجام دهند، برخورد شده است.
تاریخ انتشار: ۲۱:۲۶ - ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 16
کد خبر: ۲۷۱۲۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، ابراهیم رضایی در توضیح جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: این جلسه با حضور مسئولان و معاونان وزارت اطلاعات و سازمان سازمان اطلاعات سپاه در ایام سالروز ولادت حضرت ولی عصر (عج) و روز سربازان گمنام حضرت امام زمان (عج) در کمیسیون برگزار شد و مسئولان جامعه اطلاعاتی کشور اعم از معاونان وزارت اطلاعات و معاونان سازمان اطلاعات سپاه، گزارشی از آخرین تحولات امنیتی کشور و همین‌طور منطقه در بخش‌های مختلف به اعضای کمیسیون ارائه کردند.

وی توضیح داد: در این گزارش به تحرکات اخیر و برخی حوادث و تجمعات مثل ۲۵ بهمن و برخی دیگر از حوادث داخلی کشور و توطئه‌های دشمنان ایران و برخی از تهدید‌ها علیه کشور که در دستور کار دشمنان است، اشاره شد. اینکه با ناامن کنندگان و برهم زنندگان امنیت کشور در مواردی برخورد شده و تعدادی دستگیر شدند.

رضایی ادامه داد: همچنین به نفوذ بیگانگان اشاره شد و اینکه در حوزه سیاست خارجی، آمریکا مخالف توافق ایران با همسایگان است و سرویس‌های متخاصم همکاری نزدیک و جدی علیه جمهوری اسلامی ایران دارند. در عین حال، همکاری دستگاه‌های اطلاعاتی ما در بالاترین سطح قرار دارد و این جزو نقاط قوت ماست.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: رزمایش‌هایی هم در داخل کشور و هم با برخی از کشور‌های دیگر داشتیم که مسئولان حاضر در جلسه گزارشی از آن دادند. برخی از دوستان در جلسه گزارشی از آخرین وضعیت لبنان، سوریه، عراق، یمن و منطقه دادند و تاکید داشته که با هرگونه اقدامات دشمن علیه ملت ایران مقابله خواهد شد. همچنین اشراف خوبی بر فعالیت‌های دشمن وجود دارد و طی ماه‌های اخیر، تعدادی از مرتبطین با سرویس‌های بیگانه شناسایی شدند و با تیم‌های عملیاتی رژیم صهیونیستی پیش از اینکه بخواهند عملیاتی و کاری انجام دهند، برخورد شده است.

رضایی بیان کرد: در این جلسه مطرح شد که دشمن به اشتباه فکر می‌کند جمهوری اسلامی تضعیف شده، جمهوری اسلامی ایران قدرت تأثیرگذار منطقه‌ای است و توان جمهوری اسلامی ایران نه تنها کاهش پیدا نکرده، بلکه افزایش پیدا کرده است.

وی گفت: جامعه اطلاعاتی تلاش کرده و خواهد کرد که از تهدیدها، فرصت بسازد لذا با تعامل و هم‌افزایی کار خودش را پیش می‌برد. یک نکته هم توصیه شد که همه گروه‌ها، شرایط خاص کشور را درک کنند و بر حفظ وحدت ملی در کشور در این جلسه تاکید شد.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بیان کرد: در پایان این جلسه، با اهدای لوح به مناسبت سالروز سربازان گمنام امام زمان (عج) با اهدای لوح از مسئولان و معاونان وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تجلیل شد.

رضایی بیان کرد: اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی هم ضمن حمایت قاطع خودشان از جامعه اطلاعاتی، وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و قدردانی از خدمات و زحمات این مجموعه‌ها، بر لزوم تقویت این مجموعه‌ها و دستگاه‌ها و ارتقای آنها و همین طور مقابله با تهدید‌های نوپدید تاکید کردند./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار