زلنسکی: اوکراین نمی‌تواند با واگذاری بیشتر خاک خود در ازای آتش‌بس موافقت کند ادعای نتانیاهو درباره برنامه هسته‌ای ایران حمله ۶ پهپاد یمنی به ۴ موضع حیاتی در اراضی اشغالی گزارش سالانه حقوق بشر آمریکا: خشونت روزانه اسرائیل در کرانه باختری رکورد ۲۰ ساله را شکست وزارت خارجه یمن: عملیات نیرو‌های مسلح ما برای همبستگی با غزه است رایزنی وزیران خارجه عربستان و آمریکا درباره تحولات غزه مصر: کمیته‌ای از ۱۵ شخصیت فلسطینی برای اداره غزه به مدت ۶ ماه تشکیل شده است زلنسکی به گفت‌و‌گو‌های ترامپ و پوتین دعوت نشده است یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد

واکنش گوترش به گام چهارم ایران

سخنگوی دبیر کل سازمان ملل متحد گفت همه طرف‌های برجام باید به این توافق که «دستاوردی بزرگ» است، پایبند باشند و از آن حمایت کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 06
کد خبر: ۲۷۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل متحد روز سه‌شنبه با درخواست از همه طرف‌ها برای پایبندی به توافق هسته‌ای، به گام چهارم اقدامات تقابلی ایران در چارچوب این توافق واکنش نشان داد.

 

«استفان دوجاریک» سخنگوی گوترش که شب گذشته در مقر سازمان ملل متحد در نیویورک در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، در پاسخ به سؤالی در مورد آغاز غنی‌سازی در تأسیسات «فردو»، گفت: «دبیر کل بارها تأکید کرده است که این توافق، برای منع اشاعه هسته‌ای و دیپلماسی دستاوردی بزرگ بوده و به صلح و امنیت منطقه‌ای کمک کرده است.»

 

وی افزود: «دبیر کل از تمام طرف‌های این توافق می‌خواهد که به طور کامل به آن پایبند باشند. دبیر کل در عین حال از تمام کشورهای عضو [سازمان ملل متحد] می‌خواهد که از این توافق حمایت کنند.»

 

این در حالی است که بیش از یک سال و نیم است که آمریکا به صورت یکجانبه از توافق هسته‌ای با ایران خارج شده و دیگر کشورهای باقی‌مانده در این توافق هم نتوانسته‌اند آنطور که وعده داده بودند، آثار منفی تحریم‌های یکجانبه آمریکا را جبران کنند.

 

ایران در واکنش به این وضعیت، از اردیبهشت ماه امسال و با استناد به دو بند از برجام، روند کاهش پایبندی به برجام را آغاز کرد. گام چهارم این روند از ساعتی پیش با تزریق گاز به سانتریفیوژهای تأسیسات هسته‌ای فردو آغاز شده است.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار