توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟ رأی محکومیت شبنم نعمت زاده به ۲۰ سال حبس نقض شده است تغییرات در دریافتی معلمان؛ شمول کسور بازنشستگی فرهنگیان اعلام شد نحوه فعالیت مدارس خوزستان اعلام شد هشدار هواشناسی به این مناطق تهران / پیش بینی وضعیت جوی ۲۶ آبان ۱۴۰۴ ماجرای صدور کارت‌های صلیب سرخ، کهنه سربازان، معیشت و غرامت برای آزادگان چیست؟ تونل توحید ساعاتی دیگر مسدود می‌شود ۳۰۳ هزار سایت قمار مسدود شدند استانداری تهران: خروج بیش از ۴۷۰ هزار نفر از اتباع غیر مجاز از ایران، موجب آزادسازی ۳ هزار کلاس درس شده بزرگ‌ترین محموله مخدر شیشه در جنوب شرق کشور زمین گیر شد

تخلفات رانندگی در نوروز امسال زیر ذره‌بین ۱۰۰۰ پلیس نامحسوس

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: ۱۰۰۰ بازرس نامحسوس نوروز امسال همراه با پلیس راهور تهران، تخلفات راهنمایی و رانندگی را رصد می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 17
کد خبر: ۲۷۱۲۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ فیروز کشیر، معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، به اهمیت نظارت بر تخلفات رانندگی با کمک بازرسان نامحسوس اشاره کرد و گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ برای ارتقای ایمنی و کاهش تخلفات رانندگی خصوصاً در ایام نوروز، اقدام به جذب و بکارگیری بازرسان نامحسوس کرده است، این بازرسان، که از میان داوطلبان معتمد و آموزش دیده و حداقل دارای مدرک کارشناسی می‌باشند، انتخاب شده‌اند، به صورت نامحسوس در سطح شهر حضور یافته و تخلفات رانندگی را ثبت و گزارش می‌کنند.

 

وی افزود: این بازرسان مجاز به ثبت ۲۴ مورد از تخلفات رانندگی هستند که شامل سرعت غیر مجاز، عبور از چراغ قرمز، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی، عدم استفاده از کمربند ایمنی، توقف دوبله، عبور از محل‌های ممنوعه و توقف در محل‌های ایستادن ممنوع، دور زدن از محل ممنوعه و… می‌شود که هدف از این اقدام، افزایش نظارت بر رفتارهای ترافیکی و بهبود فرهنگ رانندگی در پایتخت است و با داشتن مجوز می‌تواند تخلفات رانندگی را در اپلیکیشن مختص به بازرسان نامحسوس ثبت کرده و پس از ارسال به سامانه اجراییات پلیس راهور تهران سابقه تخلفات برای راننده مذکور ثبت و درج می‌شود.

 

سرهنگ کشیر ادامه داد: پیش از این، در سال‌های گذشته نیز طرح بازرسان نامحسوس با موفقیت اجرا شده بود همچنین تعداد ۱۰۰۰ نفر از بازرسان نامحسوس در پلیس راهور ثبت نام شده‌اند تا با رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، به بهبود ایمنی و کاهش حوادث ترافیکی مخصوصاً در تعطیلات نوروز کمک کنند./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار