آخرین تغییرات احتمالی در کنکور سراسری

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین تغییرات احتمالی در کنکور سراسری گفت: پیشنهاد کمیسیون این بوده که نهایت مساعدت در حق دانش آموزان رعایت شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 17
کد خبر: ۲۷۱۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، احسان عظیمی راد سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی پیرامون موضوع آخرین تغییرات احتمالی در کنکور گفت: آخرین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص مصوبه تأثیر قطعی معدل در کنکور به این نتیجه ختم شد که اثر پایه دهم را حذف کرده و اثر پایه یازدهم و دوازدهم را به صورت قطعی تصویب کردند.

 

وی افزود: اختیارات و میزان درصد پایه یازدهم و دوازدهم نسبت به سوابق تحصیلی و معدل به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد که این شورا هنوز جلسه‌ای را برگزار نکرده است و ما منتظریم در نشست بعدی شورای عالی آموزش و پرورش درصد سوابق تحصیلی برای پایه یازدهم و دوازدهم مصوب شده و به صورت علنی و عملی هم به شورای عالی انقلاب فرهنگی و هم به صورت رسمی اعلام شود.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: دانش آموزانی که می‌خواهند در کنکور سراسری شرکت کنند باید اطلاع پیدا کنند که سوابق تحصیلی یعنی معدل چه میزان از سهم صد در صد را در بر می‌گیرد.

 

عظیمی راد در ادامه اظهار کرد: فرصت ترمیم مجدد برای معدل مورد قبول قرار گرفته است. برای کنکور ۱۴۰۴ و امتحانات پایه یازدهم میزان دروسی که دانش آموزان باید امتحان دهند را کمیسیون بررسی کرده و پیشنهادات خود را ارائه می‌دهد.

 

وی افزود: بحث مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص میزان قطعی شدن معدل و آزمون‌های پایه یازدهم و دوازدهم مهم است که حتماً باید در نشست آتی شورای عالی آموزش و پرورش مورد بررسی قرار بگیرد.

 

عظیمی راد در رادیو گفتگو بیان داشت: بر اساس تصمیم این شورا نکات مهم و قطعی به دانش آموزان اطلاع رسانی می‌شود. پیشنهاد کمیسیون به همکاران وزارت آموزش و پرورش این بوده که نهایت مساعدت در حق دانش آموزان رعایت شود تا استرس دانش آموزان و خانواده‌ها کمتر شود.

 

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: امیدواریم خروجی جلسه شورای عالی آموزش و پرورش با توجه به واقعیات نظام آموزشی کشور و تحقق عدالت آموزشی باعث کاهش فشار و استرس بر دانش آموزان و خانواده‌ها شود./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار