پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به مناسبت روز جهانی قدس ۱۴۰۴ نخست وزیر عراق: درخواستی برای انحلال حشد شعبی دریافت نکردیم چین: آماده همکاری دریایی با ایران هستیم حملات هوایی گسترده آمریکا به یمن عراقچی به همتای انگلیسی: مذاکره تحت فشار و تهدید بی‌معناست

عراقچی: فردا امیر قطر به تهران می‌آید

وزیر امور خارجه کشورمان از سفر امیر قطر به ایران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۸ - ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 February 18
کد خبر: ۲۷۱۳۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، سید عباس عراقچی در حاشیه هشتمین کنفرانس روابط خارجی، خلیج فارس در گستره تاریخ در جمع خبرنگاران، با اشاره به سفر امیر قطر به تهران، اظهار داشت: فردا امیر قطر به تهران می‌آید.

 

وزیرخارجه در مورد شرکت مقامات ایرانی در مراسم‌تشیع شهید نصرالله افزود: تصمیماتی در این ارتباط گرفته شده و مقامات سطح بالا از دستگاه‌های مختلف از دولت و مجلس، نهادهای مختلف و جناح‌های مختلف در این مراسم شرکت می‌کنند.

 

وی در مورد سفر امیر قطر به تهران و برخی شایعات رسانه‌ای در مورد این سفر نیز گفت: قطر یکی از کشورهای مهم و اثرگذار در حوزه خلیج فارس است. ارتباطات ما با این کشور قدیمی است و تعاملات بین دو کشور در سطح بالایی در جریان بوده است.

 

عراقچی در این باره ادامه داد: چندی پیش رئیس‌جمهور برای شرکت در نشستی به قطر سفر کرد و در آنجا با امیر قطر نیز دیدار دوجانبه‌ای داشتند.

 

وی گفت: بحث‌های مهم سیاسی و اقتصادی بین ایران و قطر وجود دارد لذا در این سفر نیز در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله موضوع فلسطین و غزه، آخرین تحولات سوریه و یمن و … رایزنی و گفتگو خواهد شد.

 

وزیر خارجه افزود: در جریان این سفر در مورد مسائل اقتصادی و همکاری‌های مشترک دو کشور در این حوزه نیز رایزنی و گفتگو خواهد شد. امیر قطر شخصیت ارزشمندی است و این سفر در چارچوب تعاملات دو کشور انجام می‌شود.

 

وزیر امور خارجه در مورد انتظارات ایران از نشست سازمان همکاری اسلامی، تصریح کرد: اولین کاری که باید صورت گیرد، صدای واحد همه کشورها علیه جنایات رژیم صهیونیستی و نسل کشی که در غزه صورت گرفته و در مرحله بعدی علیه توطئه‌هایی است که علیه فلسطین شکل گرفت [که آواره کردن مردم غزه از سرزمین مادری خودشان و کوچ کردن اجباری به کشورهای دیگر است] باید باشد.

 

عراقچی ادامه داد: کشورهای اسلامی همیشه در این خصوص موضع داشتند و اساساً شکل‌گیری سازمان همکاری اسلامی به خاطر موضوع فلسطین است فلذا که فلسطین یک بحث محوری در سازمان همکاری اسلامی است.

 

وی خاطرنشان کرد: بعد از صحبت‌هایی که برای کوچ اجباری مردم فلسطین و انتقال به کشورهای دیگر انجام شد، من در تماسی که با وزرای خارجه کشورهای اسلامی داشتم از آنان خواستم که جلسه وزرای خارجه را داشته باشیم تا موضع واحد و نگرانی واحد آنان را به گوش جهانیان و علیه این توطئه‌هایی که شکل می‌گیرد، برسانیم./ مهر

ارسال نظر