عراقچی: فقط به زبان احترام پاسخ می‌دهیم/جنگ و تهدید محکوم به شکست است نماینده مجلس: سلاح‌های محرمانه‌ای آماده کرده‌ایم ابوترابی: هیچ دشمنی نباید به خاک ایران فکر کند کمیسیون اصل نود خطاب به رئیس جمهور؛ علت تعلل در واردات خودروهای دست دوم چیست؟ نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است تکمیل اقدامات خصمانه اروپا علیه سپاه پاسداران مقام ایرانی: تصمیم تبادل سفیر میان تهران و قاهره اتخاذ شده است برگزاری محفل انس با قرآن کریم با حضور رهبر انقلاب اسلامی عارف: ایران در روند مذاکرات در چارچوب راهبرد «عزت، مصلحت و حکمت» حرکت می‌کند رئیس جمهور: 1500 همت در حوزه بهداشت هزینه می‌کنیم جلالی: همکاری‌های دفاعی ایران و روسیه ابعاد وسیع‌تری به خود گرفته است رزمایش تهران و مسکو در دریای عمان؛ تهدید دوباره آمریکا به اقدام نظامی علیه ایران پزشکیان: رفع مشکلات مردم وظیفه اصلی ماست رهبر انقلاب در خصوص جوانان چه توصیه‌ای کردند؟ + عکس دریادار ایرانی: حضور ناوگان فرامنطقه‌ای در غرب‌آسیا غیرموجه است/ مردم ایران با قدرت بیشتری با آنها مقابله خواهند کرد

تازه‌ترین خبر از فردو/ عملیات پسیواسیون آغاز شد

ساعتی پیش بعد از اتصال سیلندر خوراک به خطوط گازدهی زنجیره‌های سانتریفیوژ و پایان موفقیت آمیز خلأسازی خطوط، عملیات پسیواسیون در فردو شروع شده و پس از این اقدام، گازدهی به زنجیره‌ها آغاز خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۳ - ۱۵ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 06
کد خبر: ۲۷۱۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  ساعتی پیش بعد از اتصال سیلندر خوراک به خطوط گازدهی زنجیره‌های سانتریفیوژ و پایان موفقیت آمیز خلأ سازی خطوط، عملیات پسیواسیون شروع شده و پس از این اقدام، گازدهی به زنجیره‌ها آغاز خواهد شد.

 

بر اساس اطلاعات دریافتی از سایت غنی سازی شهید مسعود علیمحمدی (فردو) تا ساعت ۲۴ امشب زنجیره ها در حال پسیواسیون و خارج کردن گازهای سبک خواهند بود، و تیل و پروداکت دو مرتبه مخلوط می‌شوند، پس از نیمه شب شیرها باز شده و محصول جمع آوری خواهد شد و فردا بعد از ظهر بعد از پایدار شدن شرایط نمونه گیری انجام خواهد شد.

 

گفتنی است امروز (چهارشنبه) مخزن ۲۸۰۰ کیلویی حاوی حدود ۲ هزار کیلوگرم گاز هگزافلوراید اورانیوم UF6، از مجتمع غنی سازی شهید احمدی‌روشن نطنز به سایت شهید علیمحمدی فردو منتقل و این انتقال تحت نظارت بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام شد.

 

در این خصوص بهروز کمالوندی معاون و سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفته بود: فرآیند غنی سازی چند مرحله دارد که مرحله اول انتقال مواد است که انجام شد، در مرحله دوم باید این مواد به خطوط خوراک وصل شود و بعد از آن مراحل دیگری هست که در چند ساعت آینده این مراحل انجام می‌شود.

 

کمالوندی افزود: ساعت ۱۲ امشب عملا گاز را به سانتریفیوژها تزریق می‌کنیم و چند ساعت طول می‌کشد تا به مرحله پایداری برسد و تا روز شنبه (۱۸ آبان) که مجددا بازرسان آژانس خواهند آمد، ما به مرحله‌ای می‌رسیم که حدود ۴.۵ درصد غنی سازی خواهیم داشت.

 

جمهوری اسلامی ایران در راستای اجرای گام چهارم کاهش تعهدات برجامی، گازدهی به سانتریفیوژها در فردو را از امشب آغاز خواهد کرد.

منبع: فارس

ارسال نظر