کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

اسرائیل: در حال حمایت از کُردهای سوریه هستیم

اسرائیل: در حال حمایت از کُردهای سوریه هستیم معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اظهار داشته که اسرائیل در کنار کُردهای سوریه قرار داشته و از هر راهی که ممکن باشد از آنها حمایت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ از رژیم صهیونیستی به عنوان تنها متحد گروه های کُرد در سوریه و عراق نام برده می شود. حمایت صهیونیست ها از گروه های کُرد در راستای تغییر جغرافیای منطقه و تضعیف کشورهای اسلامی صورت می پذیرد.

 

معاون وزیر خارجه اسرائیل  -‌چهارشنبه- گفت که این رژیم در حال کمک به کردهای سوریه است. «زیپی هوتوولی»، معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، در جمع اعضای پارلمان گفت که پیشنهاد در زمینه این کمک‌ها مطرح شده است. وی افزود: «اسرائیل درخواست‌های بسیاری در این زمینه دریافت کرده است و بیشتر این درخواست‌ها در زمینه کمک‌های انسان‌دوستانه و دیپلماتیک است.»

 

معاون وزیر خارجه اسرائیل گفت: «ما رنج کردها را درک می‌کنیم و از کانال‌های گوناگون به آن‌ها یاری می‌رسانیم.»مقام‌های کرد هنوز واکنشی به این اظهارات نشان نداده‌اند.

 

هوتوولی البته اشاره‌ای به جزئیات این کمک‌ها نکرد و گفت که «در مذاکره با آمریکایی‌ها، موضع‌مان در قبال کردها را اعلام کردیم و از این‌که در کنار مردم کرد قرار داریم به خود افتخار می‌کنیم.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار