پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد سرلشکر رضایی: آمریکا جلب اعتماد کند تا مذاکره کنیم زلنسکی: پوتین به ایران کمک می‌کند ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه

اسرائیل: در حال حمایت از کُردهای سوریه هستیم

اسرائیل: در حال حمایت از کُردهای سوریه هستیم معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اظهار داشته که اسرائیل در کنار کُردهای سوریه قرار داشته و از هر راهی که ممکن باشد از آنها حمایت خواهیم کرد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۱۶ آبان ۱۳۹۸ - 2019 November 07
کد خبر: ۲۷۱۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ از رژیم صهیونیستی به عنوان تنها متحد گروه های کُرد در سوریه و عراق نام برده می شود. حمایت صهیونیست ها از گروه های کُرد در راستای تغییر جغرافیای منطقه و تضعیف کشورهای اسلامی صورت می پذیرد.

 

معاون وزیر خارجه اسرائیل  -‌چهارشنبه- گفت که این رژیم در حال کمک به کردهای سوریه است. «زیپی هوتوولی»، معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی، در جمع اعضای پارلمان گفت که پیشنهاد در زمینه این کمک‌ها مطرح شده است. وی افزود: «اسرائیل درخواست‌های بسیاری در این زمینه دریافت کرده است و بیشتر این درخواست‌ها در زمینه کمک‌های انسان‌دوستانه و دیپلماتیک است.»

 

معاون وزیر خارجه اسرائیل گفت: «ما رنج کردها را درک می‌کنیم و از کانال‌های گوناگون به آن‌ها یاری می‌رسانیم.»مقام‌های کرد هنوز واکنشی به این اظهارات نشان نداده‌اند.

 

هوتوولی البته اشاره‌ای به جزئیات این کمک‌ها نکرد و گفت که «در مذاکره با آمریکایی‌ها، موضع‌مان در قبال کردها را اعلام کردیم و از این‌که در کنار مردم کرد قرار داریم به خود افتخار می‌کنیم.»

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار