امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

نجات ۱۵ خودروی گرفتار بهمن توسط پلیس

نجات ۱۵ خودروی گرفتار بهمن توسط پلیس رئیس پلیس راه فراجا از نجات ۱۵ خودروی گرفتار بهمن توسط پلیس خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 23
کد خبر: ۲۷۱۸۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ احمد کرمی‌اسد، رئیس پلیس راه فراجا، از وقوع حادثه سقوط بهمن در جاده چالوس و نجات جان ده‌ها مسافر توسط نیروهای پلیس و امدادی خبر داد.

 

وی گفت: در پی بارش شدید برف و سقوط بهمن در جاده چالوس، مسیر تهران-شمال در دو سمت به‌دلیل عدم ایمنی بسته شد. با این حال، متأسفانه تعدادی از رانندگان با وجود اطلاع‌رسانی‌های قبلی و انسداد مسیر توسط پلیس، به‌صورت غیرمجاز از مسیرهای فرعی وارد جاده شدند.

 

سرهنگ کرمی‌اسد افزود: شب گذشته این رانندگان پس از عبور از تونل کندوان و رسیدن به محدوده خاک، گرفتار سقوط بهمن شدند. در این حادثه ۱۵ دستگاه خودرو و چند ده نفر از مسافران گرفتار شدند.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه یکی از رانندگان گرفتار با پلیس تماس گرفت و موضوع را اطلاع‌رسانی کرد. بلافاصله تیم‌های امدادی از پلیس استان‌های مازندران و البرز به محل حادثه اعزام شدند و عملیات امدادرسانی آغاز شد. با تلاش شبانه‌روزی نیروهای امدادی و پلیس، عملیات تا ساعت ۳ بامداد ادامه داشت و تمامی خودروها و مسافران از محل حادثه نجات یافتند.

 

رئیس پلیس راه فراجا تاکید کرد: این حادثه هشدار جدی برای تمام رانندگان است که زمانی مسیرها به‌دلیل عدم ایمنی مسدود می‌شوند، حتی اگر به‌نظر می‌رسد که امکان عبور وجود دارد، باید از تردد در این مسیرها خودداری کنند.

 

وی گفت: از تمامی رانندگان محترم خواهش می‌کنیم که به هشدارهای پلیس و تابلوهای مسدود بودن مسیرها احترام بگذارند تا از وقوع فاجعه‌های انسانی جلوگیری شود. رعایت این نکات ایمنی، علاوه بر حفظ جان خود، جان دیگران را نیز به خطر نمی‌اندازد.

 

سرهنگ کرمی‌اسد همچنین از راننده‌ای که با تماس خود باعث اطلاع‌رسانی و نجات جان افراد گرفتار شد، قدردانی کرد و گفت: همکاری و همدلی مردم در چنین شرایطی می‌تواند از بروز حوادث تلخ و ناگوار جلوگیری کند.

 

وی در پایان تاکید کرد: پلیس از تمامی هموطنان درخواست دارد که در شرایط نامساعد جوی از سفرهای غیرضروری پرهیز کنند و در صورت تردد در جاده‌ها، تجهیزات زمستانی و نکات ایمنی را جدی بگیرند./مهر

کلمات کلیدی: راهور پلیس برف
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار